- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изневяра с бивш приятел
Не искам да те обърквам и да ти давам напразни надежди без да познавам приятелката ти и да знам какво се е случило, НО... моя много близка приятелка е попадала в подобна ситуация.
Не мога да си обясня какво е правила приятелката ти с бившия си, но мога да ти кажа, че изроди има навсякъде. В случая за който споменах тя отиде при бившия си приятел, за да си събере стари неща и да му върне негови. Чуха се по телефона и се разбраха. Когато тя стигнала у тях, той я заключил в стаята си, изритал я в корема и тя паднала на леглото, взел й телефона и го изключил, след това на практика я изнасилил. Тя ми разказа, че викала, плакала, а майка му била в другата стая. Застанала на вратата, започнала да чука, но понеже и тя се страхува от некотролируемия си син не успяла да направи нищо. Приятелката ми каза, че накрая се е предала, защото е искала само този ад да свърши и да се прибере. Изчакала го да заспи и се опитала да се измъкне, но той се усетил. Беше я държал в дома си 2 дни. Случката е отпреди много години и за това си позволявам да я разкажа.
Подобна история е много по-малко вероятна от това твоето момиче да те е излъгало, но ти, след като я обичаш, би трябвало да я познаваш и да знаеш истината. Говори с нея, ако искаш и смяташ, че си заслужава - говори и с него. Чуй двете версии и вземи решение за себе си. Никой не може да ти каже дали, ако се разделите след време няма да съжаляваш. Може да съжаляваш и ако и простиш и останеш с нея. Решението е само твое, тук можем единствено да гадаем.
samo da popitam a tazi tvoq priqtelka na kolko godini e bila kogato i se e slu4ila tazi ujasna slu4ka