- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Страшни проблеми с цикъла.ПОМОЩ!
Здравейте на всички дами,които ще бъдете така добри да прочетете тази тема и да ми дадете какъвто и да е е съвет ,който би могъл да ми помогне. Надявам се.
От близо една година водя полов живот. Цикъла ми отначало беше супер редовен в продължение на 6 месеца само на 17 дата ми идваше. Но от 5 месеца той е толкова нередовен ,че няма накъде вече притеснявам се ужасно много всеки месец си правя по 2 3 теста за бременност.Според мен това се дължи на хапчето Ескапел което взех,защото преди 6месеца ... моят приятел се беше изпуснал така да го кажа..... От тогава е пълен УЖАС!!! Миналият месец ми дойде на 12 ... сега е вече 25 а все още го чакаммм .. ;( Много ми е кофти,немога повече така!
Аз си мисля , че е от хапчето . Изключваш ли възможността да си бременна ?
Hold on to our love, don’t let go
Hold on to our dreams, dreams and hopes baby
Fight with me, this destiny
Мда по принцип противозачатачните влияят на цикъла,,имам една приятелка която винаги пиеше като ще ходи на море или басейн така че може би е от хапчето. И все пак, ако се притесняваш по- добре отиди на лекар - ние не можем да ти кажем какво ти е.
Отиди на гинеколог. Тоя Ескапел може да ти е повлиял на хормоналния баланс.
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
А разболявала ли си се? И на мен ми беше супер редовен, но се разболях и започна едно страшно отклонение. Също така според мен и антибиотиците влияят. На мен ми закъсня със седмица и нещо. За ескапела не съм забелязвала закъснение при мен, само прокървяване. За всеки случай отиди на лекар.![]()
Ами като сте мноо готини и се праскате без предпазни мерки, така ще е.
При свършен факт няма какво друго да направиш, освен да се консултираш със специалист и да се надяваш хормоните ти да се нормализират по-бързичко.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Вчера след като написах темичката,3 часа по-късно ми дойде.Но все още се притеснявам за ненормалния ми цикъл. Това закъсняване изобщо не е нормално.А относно това с разболяването ,да наскоро бях болна.. Незнам вече,задължително трябва да отида на генеколог,но съм много срамежлива и много трудно мога да отида....
Защо мислиш ,че това е от правенето на секс без предпазни мерни.... изобщо не съм съгласна с това.. с приятелят ми сме заедно от 1 година и никога не сме правили с презерватив,той е много внимателен и винаги ме пази.... След като изгубих девствеността си 6 месеца след това ми идваше точно на датата... сега от 5 месеца е така от друго е но не знам какво ........ :х![]()
TheBeliever - Защо мислиш ,че това е от правенето на секс без предпазни мерни.... изобщо не съм съгласна с това.. с приятелят ми сме заедно от 1 година и никога не сме правили с презерватив,той е много внимателен и винаги ме пази.... След като изгубих девствеността си 6 месеца след това ми идваше точно на датата... сега от 5 месеца е така от друго е но не знам какво ........ :х![]()
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
Отиди на гинелог,от това което обясняваш си мисля,че става въпрос за хормонален проблем! Съмнявам се да от Ескапела защото е минало много време от както си го пила