.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Най-добрия ми приятел и момичето, към което изпитвам чувства.

Здравейте, благодаря предварително на тези, които отделят време да прочетат и коментират темата ми!

Преди 4 месеца, най-добрият ми приятел ме запозна с няколко момчета и момичета, тогава я видях. Има невероятна усмивка, страшно сладко изражение, изобщо е най-сладкото момиче на света (Аз съм на 16, най-добрия ми приятел е на 14, а тя е на 15). Влюбих се в нея, но една или две седмици се държах с нея както с другите може би това ми беше грешката, по никакъв начин не показвах чувствата си а си се държах нормално. В началото казвах че я харесвам, дори и предложих, но се оказа че тя не ме харесва, и въпреки това аз не спрях да изпитвам чувства към нея, тя го усещаше и ми се сърдеше защото искаше всичко да си е както преди (първите 2 седмици може би). Вече 4 месеца тя ми показва че не ме харесва (или поне не показва че ме харесва), но аз не мога да спра да изпитвам чувства към нея. Вече не мисля че не е просто харесване на поредното момиче. От известно време мисля че приятелят ми я харесва също(а той знае че и аз харесвам),та мисля че и тя го харесва също. Вчера отидохме цялата компания (тези момчета и момичета, с които най-добрият ми приятел ме запозна), та отидохме всички на кино и ние бяхме единствени в залата. Та забелязах че за него беше задължително да седи до нея, а между мен и нея имаше едно друго момче. През цялото време аз не им видях ръцете, беше очевадно че се държат за ръце но се опитват да го скрият от другите. Ревеше ми се, не ме свърташе на едно място, исках да си отида. По пътя от киното до вкъщи бях сам, и ревах през цялото време, все пак трябва да си глупак да не разбереш какво става. Ии.. му писах в скайпа, попитах дали има да ми казва нещо, и той ми каза че я харесва, и са се държали наистина за ръце в киното, но не били гаджета въпреки това, каза ми че планирал как да и предложи. Знаел че ще реагирам така и затова са се крили като са се държали за ръце вкиното. Целия бях почервенял , очите ми бяха кръвясали от рев, не мога да повярвамче това може да го направи най-добрия ми приятел, все пак се разбрахме да не се караме заради нея, но мисля че той не може да разбере какво изпитвам към нея, и аз не мога да разбора много добре. Умирам само като си помисля че са задено или нещо от сорта, наби ми се в главата образа когато се държат за ръце. Не знам какво да правя да се отделя ли от компанията за известно време или просто да не им обръщам внимание? Не ми излизат от главата.

Така това е историята ми, дайте си диагнозата и кажете какво да правя. Благодаря предварително!
    Последно редактирано от Hadde : 11-26-2012 на 05:41

Супер фен Аватара на shmatarok
    Емиии, пич, няма какво да направиш според мен. В случая тя е тази, която ще избира.
    Кофти тръпка, но след като и двамата се харесват, а и тя ти е дала явни сигнали, че няма нищо към теб, пий една студена вода и остави приятелят ти да бъде щастлив.

Не си причинявай тези любовни драми, през които преминава всяка втора тинейджърка.
    Според мен момичето наистина не те харесва и ти няма какво друго да направиш, освен да продължаваш да вървиш подир нея като изгубено кученце, тя да те отхвърля всеки път, а ти да се главозамайваш от нея още повече, на принципа на "обичаме тези, които ни нараняват най-много". Просто го приеме, огледай се и осъзнавай, че не е единствената.

Лесно е да се каже, аз не искам да го спирам да я харесва или нещо такова, искам да разбера какво аз изпитвам към нея и да спра, знам, сигурен съм че не е просто харесване. А не мога да спра.

Никой не е казвал, че ще бъде лесно или трудно, казваме ти кое е правилно.
    Като за начало започни да правиш неща, които да отклоняват мислите ти от това. Колкото повече стоиш сам, затворен в една стая и втренчен в екрана, толкова повече ще мислиш за това и ще се самонавиваш колко зле е всичко.

Голям фен Аватара на EternalDream
    Като за начало си дай малко почивка от тях. Ако трябва не излизай с тази компания за известно време. Намери някакво занимание, нещо, което ти харесва да правиш. Като усетиш, че се разсейваш от нея, можеш пак да се върнеш към тях. Чувствата ти трябва поне малко да са изсъхнали.

Благодаря на всички, ще опитам да се отдалеча малко от тях и да изчакам бурята да отмине.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от EternalDream Виж мнението
    Като за начало си дай малко почивка от тях. Ако трябва не излизай с тази компания за известно време. Намери някакво занимание, нещо, което ти харесва да правиш. Като усетиш, че се разсейваш от нея, можеш пак да се върнеш към тях. Чувствата ти трябва поне малко да са изсъхнали.
    Това ^^

Мога само да гадая какво ти е... Все пак момичето е било ясно ,че не иска нищо с теб , това, че си продължил да имаш чувства и да им позволяваш да се разрастват идва от това,че надеждата ти все още е давала зелена светлина. Искал си да размисли. В крайна сметка и да не беше най-добрият ти приятел, а друго случайно момче, пак щеше да ти е гадно.

Дай си малко време далеч от тях, най-вече приеми факта, че тя няма да е с теб и когато успееш се огледай за друго момиче. Така най-лесно ще стане..
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Благодаря много за окуражаващите, коментари. До сега техниката стой далеч от тях за сега не действа. Все още не мога да си я изкарам от главата. Но все пак мина само 1 един ден в опити. Още има шанс да "спра".

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Наистина , не излизай с тях отначало, защото ще ти е трудно.
    Но помисли от тази гледна точка-вие сте приятели, най-добри приятели от години предполагам, тя е някаква мацка просто, която ще се разкара след няколко месеца и тогава какво? И той няма гадже, и ти нямаш гадже, но не сте и приятели. Няма смисъл да си разваляте приятелството заради нея. Поговорете по мъжки, разберете се какво да правите. Или ти ще се примириш с това и ще ги гледаш , защото очевидно няма как да си с нея ,щом тя не те харесва, или той няма да е с нея.
    По-вероятно първото , защото 14-годишните не знаят на кой свят ходят, камо ли да знаят какво е приятелство .
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    По-вероятно първото , защото 14-годишните не знаят на кой свят ходят, камо ли да знаят какво е приятелство .
    Моля?
    Мацката не е харесала автора, отрязала го, а е харесала приятеля му. Приятеля пък харесва и нея. Защо въпросния 14 годишен да се откаже от момичето, заради приятелството? Всъщност, какво общо има приятелството тук?

Стига глупости. На толкова години се предполага отдавна да си минала фазата "а моята бфф го харесва и затова няма да излизам с него, въпреки че той ме харесва".

Авторе, стегни се. За момиче така не се плаче. Не е първата, нито последната. Живей си живота.

Ами тя просто явно е избрала него. Няма какво да направиш. Преживей го, колкото и да звучи лесно да се каже и трудно да се направи. На 16 си, няма тва да е последното разочарование, колко още момичета ще имаш... спокойно, не го взимай толкова навътре.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    В случая тя е тази, която ще избира.
    Именно.
    Аз гледах на пред и протягах ръцете,когато решихте да ме предадете,умрете копелета гадни,умрете.аз пак съм тук и не може да ме спрете!

Голям фен Аватара на N1ksun
    Връщаш ме назад във времето , когато при мене положението беше подобно . Знай че няма да ти мине скоро , и да искаш и да не искаш . С времето изтръпнах тотално , но не беше малко 1\2 година ти давам минимум . Момчетата от нашия тип са кофти характери и все пак ти желая да ти мине по бързо . Обаче смятай как го изживявах това(не бях ревал) , като случката беше преди 7 години и ми седи като пресен спомен .
    If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

Само да добавя , че шанса ти е 0 ! Всякакви опити ще усложняват ситуацията допълнително ! Keep your head up
    If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

Благодаря ти N1ksun, въпреки коментара ти да не беше особено окуражителен (особено частта за характерите че сме били кофти или нещо от сорта). Не знам защо, може би ми е вродено или просто си измислят но на всяко момиче, на което съм предложил, ми казва че иска да сме само приятели. А въпросното момиче ми го натърти максимален брой пъти и аз пак не се вслушах. До преди нея не съм се чувства по-този начин. Не знам какво ми става. Не искам да си развалям приятелството с най-добрия ми приятел, затова се надявам скоро да ми мине, и ти да не си прав. Дано надеждата не е напразна.

Не си разваляй отношението с приятеля ти . Просто стой настрана от тях за определено време иначе ще ти е гадно, сам избираш ! Относно това за характерите, ще обясня . Става въпрос за това , че срещайки момиче което ти харесва
    един вид става единствената за тебе , тотално хлътване и неспособност да си я избиеш от главата . Дано да ти е само тоя случай , защото пре мене не беше единствен ..

Защо дано да ми последния случай,да дано да ми е последния ако и следващата не ме харесва или не изпитва нищо към мен, но ако ме харесва, и се получи съвсем случайнf се получи м/у нас, тази част от характера на момчета от нашия тип, няма ли да бъде дори от полза?

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    След като е показала ЯВНО, че не те харесва, а даже обратното - харесва твоя приятел, нищо не можеш да направиш. И ако си му наистина толкова приятел колкото му се пишеш, ще се радваш за него ! Ама ти си егоист, здраве да е. Ще ти мине.
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Не е от полза , ще разбереш в бъдеще ...

Защо да съм егоист, аз се радвам за него, радвам се и за двамата, но това означава ли че на мен трябва да ми е добре от случващото се?

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Цитирай Първоначално написано от Hadde Виж мнението
    Целия бях почервенял , очите ми бяха кръвясали от рев, не мога да повярвам че това може да го направи най-добрия ми приятел, все пак се разбрахме да не се караме заради нея, но мисля че той не може да разбере какво изпитвам към нея.
    Не ми изглеждаш на "щастлив" по тези ти думи...
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Мисля че пропускаш това - все пак се разбрахме да не се караме заради нея - все пак е нормално да не щастлив от факта че тя е с друг. Някой по-горе беше казал също че и да не беше най-добрия ми приятел щях да чувствам зле. Нормално е да не пирувам от факта че са заедно. Знам че и реакцията ми не беше особено нормална и доста, дори неочаквано пресилена. Според мен важното е че не скарахме.

" Дано надеждата не е напразна. "

Само не си наливай надежда в главата , ще е повече вреда .

Не си ме разбрал правилно, надеждата да спра да изпитвам чувства към нея.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си