- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам съвет!
Предполагам, че просто ще е поредната банална тема, но нали знаете всеки има нужда да си излее каквото му тежи. Изключително много харесвам едно момче (харесвам не мисля, че е правилната дума, защото е повече от харесване може би влюбена съм в едно момче), обаче не знам как да подходя, просто знаем се на здравей чао, напоследък започнах да излизам по-често с него. Изглежда изключително мил, но след една вече ми налетя аз му казах да спре... и от тогава като че ли не си пишем много често, не знам просто искам да направя нещо отново да имам шанса да изляза с него, не знам как да поискам! Не искам да изглеждам някаква досадна или отчаяна просто всичко давам да се съгласи. Не съм толкова малка, на 20 години съм. Срам и позор държа се като 14-годишна пикла, която не знае боли ли я сърби ли я. Не знам случвало ли ви се е да харесвате толкова много някой, че чак да не знаете какви ги вършите? Просто искам съвет как да си получа втората среща без да изглеждам отчаяна или досадна?
просто го питай дали иска да излезете на кафе. Ако те пита защо си го върнала първия път, кажи му, че не си знаела дали го искаш, а сега го знаеш.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Може би наистина най-добрият вариант е направо да си го викна без да овъртам пък каквото стане![]()
винаги това е по - добрията вариант. Аз не знам защо мислите, че колкото повече увъртате, толкова по - хубаво става. Напротив. Седиш, чакаш, въртиш, сучеш, накрая или е загубил интерес, или си е намерил друга. В случая има интерс, щом ти е налетял, както казваш. Давай!
Ами да така е... ама има и друго това налитане дали е било защото е имал симпатии? или просто си е бройкаджия? и дори да е било само за единия с*кс дали мога да го накарам да ме харесва сериозно?
Не знам дали си на 20 ама мисленето ти е като на 14-15 годишна. Няма да си "досадна" или "отчаяна" ако просто го питаш дали иска да изпиете едно кафе.
Ами да съгласна съм аз си казах, че не знам какво ми става...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
ми излез с него и ще разбереш, то си личи дали иска да е с теб или е ей така за бройката или за нещо друго. Ако иска да е с теб, ще го разбереш.
Благодаря.