- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Zashto se otdrupna ?
Zdraveite,purvo iskam da se izvinq,che ne pisha na kirilica,prosto neshto se bugna i ne moga da smenq ezika..
Az sum momiche na 15 godini,spriqtelih se s edno moche na moite godini.Haresah go.Stanahme mnogo blizki.Toi mi spodeli che e vluben v druga,no vupreki tova edin den mu pisah,che iskam da mu kaja neshto,i che e svurzano s nego i s men.Sigurna sum ,che toi se doseti za kakvo stava vupros.Zapochna da me vrunka da mu kaja kakvoto imam.V posledstvie reshih,che nqma smisul,zashtoto toi beshe vluben v druga..kazah mu go ,no vupreki vsichko toi mi e umolqwashe da mu go kaja.Nai-nakraq se reshih i mu kazah ,che go haresvam,zashtoto si misleh,che toi chuvstva sushtoto,no qvno sum greshala.Sled kato mu kazah sprq da mi pishe.. Az sushto sprqh da mu pisha.Ta Vuprosa mi e-Zashto se e otdrupnal spored vas :{? Ili chaka az da mu pisha ? Kakvo da pravq?..
Toi mi pisa,sled kato mu kazah... Az mu kazah vchera.. po skoro az sprqh da mu pisha i dnes ne sme si pisali,no moje da si prava..
Шокиран е ?! Дай му малко време да се осъзнае , дали реално има нещо към теб или не !
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
Няма да чета латиница.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.