- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не спира да иска секс ?!
+1.И ако откаже,търси си го другаде.Така де както Драгон Лейди каза.Ако тя не ти дава у гъзъ,друга ще ти даде у газО.
Беги ве.Драгон Лейди-вечната разбирачка,и компетенстност по всяка една тема.Са си мисли,че и тука е права.Драгон,ако мъжО ти иска отзаде а ти не му дава,следователно като отиде да го сложи на друга у гъзО,нема да имаш против??Така ли е ве Варна?
Последно редактирано от piffacota : 11-29-2012 на 20:24
Няма страшно, ще се притесняваш, когато започне да иска и да и готвиш.
Ужасно било... не мога да си представя да сме у тях/у нас, тоест да имаме физическата възможност, а да не правим секс.
Ама това сме само ние.
Едит:
Пф. Преди години беше модерно да се обяснява как жените вечно не искали секс и ала-бала, а сега обвинявате, че вечно искат.
За какви се мислите, че да обяснявате кое е нормално и кое - не? Какво ви бърка? Подозрително вече мяза на завист и избиване на комплекси.
Не ме разбра, оф, да и аз бих , ама е ужасно ако само за това се мисли, не може 24/7 . В самия секс нищо ужасно няма, ама на , като приемате всичко буквално. Даже понякога си мисля, че затормозявам приятеля си с целия този секс, така че въобще не разбрахте, но нп![]()
Хубаво, че питаш, щото точно тук мога да ти отговаря добре.
Имали сме доста филмово-сексови маратони. Отивам следобяд, филм-секс-филм-секс-филм-секс, по едно кафе в 22-23 часа и цяла нощ - същата програма. С разговорите и т.н., разбира се, идеята е, че не излизаме навън, няма други хора с нас и т.н. Лятото де, сега с училище и университет трудно става чак цяла нощ.
Не че ти влиза в работата, ама щом питаш...
Бритци (повече ми харесваше тоя ник :д), разбирам те добре, не се тревожи![]()
Е, а така, това имах предвид и аз.. по малко от всичко. Иначе за ник-а , леле, хахха, трябва да си ползвам него профил
![]()
Нали си наясно,че автора на темата не говори/пише в буквалния смисъл?!
То е ясно,че не може нон-стоп да мисли само за секс ...
Между другото наистина е гадно да ти се иска да правиш секс,а половинката да не искаЗа щастие съм имала връзка само с един такъв индивид ама тогава и аз самата нямах много време за подобни ласки ... Пантерке,Лейди и аз съм съгласна с вас
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Къде сте ве секс машини
Сексаш се доволно много.Съмнява ме малко честно.Не мое да не ти писне некога :Д
Не е ужасно това, ужасно е да шантажираш автора, че някой друг "ще чука" приятелката му (баси противната дума), сякаш е виновен, че неговото либидо не е толкова голямо колкото нейното. Ми и тя да се съобразява бе.
Или ако е толкова нетърпимо положението да скъсат.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
О, колко сте дебилни, просто главата ми не го побира. Тука бате, "Лигата на ебачите".. такива глупости пишете, че чак май вие не си вярвате. Спирам до тук, че току виж още някой ме изкарал гей![]()
Само в заключение ще допълня, че на бисерите на DragonLady винаги се смея с глас.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
А ти си несполучлив трол, айде млъкни.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"