.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 63 от общо 63
    Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    piffacota ако иска отзаде, ще му дам отзаде А колко си прост, няма да коментирам, то си личи.

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Присмял се хърбел на щърбел... Хахуахуахуахуа...
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Фен
    Виж са варненска пръчко,личи си кой е прост.Като гледам не само аз мисля така.

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    you made my day !
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от piffacota Виж мнението
    Виж са варненска пръчко,личи си кой е прост.Като гледам не само аз мисля така.
    Виж ся нема ми обиждаш ни града ни мене. Ако ти се обижда имаш си майка

Мерси за разнообразните отговори , а че без хейт нямаше да се мине , това е ясно. Според тях едно момче ,което се поддържа е гей. Е кфо трябва да правя , да съм машина за лайна и да псувам , това ли е нормално за вас ? А бе Big Jo ?
    Последно редактирано от tribZ : 11-30-2012 на 20:06

Голям фен Аватара на chushkopek
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    +1
    Или я ч*каш ти, или я ч*ка някой друг. Избора е твой
    Сериозно? Ми да ти кажа честно ако ми изневери защото съм отказал секс може най-спокойно да си го начука. Даже и гадно няма да ми е, смешно ще ми е колко е тъпа.

Цитирай Първоначално написано от chushkopek Виж мнението
    Сериозно? Ми да ти кажа честно ако ми изневери защото съм отказал секс може най-спокойно да си го начука. Даже и гадно няма да ми е, смешно ще ми е колко е тъпа.
    Mного ясно!

И , драгънке, изразявай се поне малко като жена, а не като тираджия

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от chushkopek Виж мнението
    Ако веднъж си отказал и затова изневери - да.
    Ако редовно и отказваш секс - напълно обяснимо си е и не тя ще е тъпата, а ти, че подценяваш нещо важно. Всяка жена с по-високо либидо, което не се удовлетворява, може да ти вгорчи живота... дори и несъзнателно.

Голям фен Аватара на chushkopek
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ако веднъж си отказал и затова изневери - да.
    Ако редовно и отказваш секс - напълно обяснимо си е и не тя ще е тъпата, а ти, че подценяваш нещо важно. Всяка жена с по-високо либидо, което не се удовлетворява, може да ти вгорчи живота... дори и несъзнателно.
    Да де, ама ме мързеше да го напиша по-подробно. Това което казах въжеше за примера който ти даде с 3-те пъти секс на ден всеки ден 0_0 или за рядък случай. Не става въпрос ако постоянно отказвам, тогава е ясно кой е зле и вероятно има по-голям проблем в цялата работа.

Фен
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Виж ся нема ми обиждаш ни града ни мене. Ако ти се обижда имаш си майка
    И ти и града сте си за обиждане.Това,че немате разнообразие и мислите само как да се е*бете си е ваш проблем.Има свят и извън teenproblem.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от piffacota Виж мнението
    И ти и града сте си за обиждане.Това,че немате разнообразие и мислите само как да се е*бете си е ваш проблем.Има свят и извън teenproblem.
    Има да, ама ти явно не го познаваш тоя външният свят, щом тука избиваш комплекси

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си