- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не спира да иска секс ?!
О, колко сте дебилни, просто главата ми не го побира. Тука бате, "Лигата на ебачите".. такива глупости пишете, че чак май вие не си вярвате. Спирам до тук, че току виж още някой ме изкарал гей![]()
Само в заключение ще допълня, че на бисерите на DragonLady винаги се смея с глас.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
А ти си несполучлив трол, айде млъкни.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
piffacota ако иска отзаде, ще му дам отзадеА колко си прост, няма да коментирам, то си личи.
Присмял се хърбел на щърбел... Хахуахуахуахуа...
Виж са варненска пръчко,личи си кой е прост.Като гледам не само аз мисля така.
you made my day !![]()
![]()
Мерси за разнообразните отговори , а че без хейт нямаше да се мине , това е ясно. Според тях едно момче ,което се поддържа е гей. Е кфо трябва да правя , да съм машина за лайна и да псувам , това ли е нормално за вас ? А бе Big Jo ?![]()
Последно редактирано от tribZ : 11-30-2012 на 21:06