Цитирай Първоначално написано от Nam3less3 Виж мнението
Мисля, че знам мъниичко повече от тебе, ако разбираше и малко християнството, щеше да знаеш, че обяснението ти за Бог е безпочвена измислица. Ако искаш да обясняваш или да критикуваш нещо, първо се запознай с него. Обяснението ти се отнася за дадена група хора, но е далеч от истината.
Разбирам, в заветния си "първи пост" обясних и че съм на 14, нямала съм нито времето нито желанието да вниквам в теми като религия и Господ като значение на дума и предопределение за използването й. Това не ме прави глупава, просто се образовам в други сфери като например в интелектуалната, в науката, а не във вярата и философията. Вероятно знаеш повече, ясно е, но в определена сфера, а не в самата цялостност от знания, които човек може да притежава. Има си хора определени за чистене на хотели, хора определени за продавачи в МОЛ, хора занимаващи се с математика, професии - много, хора - също, следователно няма как да мога да бъда енциклопедия за да бъда запозната съвсем със всяка тънкост на всеки занаят и всяко нещо съществуващо тук, не критикувам християнството, поясних че аз съм такава,ходя на църква, но самата ми вяра не е силна и такава, каквато даваш пример своята.