- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любовна мъка
Преди година излизах с едно момче. Аз много си го харесвах, но след известно време се отдалечихме и скъсахме. Бях го забравила. Започнах да излизам с едно друго момче, но не потръгна и се разделихме. След това мина известно време и аз започнах да си мисля защо всъщност скъсахме ( говоря за първия ). И така тази мисъл постоянно се въртеше из главата ми и тогава разбрах, че отново съм започнала да го харесвам. Това харесване се оказа доста по-силно от преди. Сега обаче забелязвам как той си пада по една моя приятелка. Много е трудно да се преструвам, че нищо не знам, но просто го усещам. Въпросът е там че не само с нея се зарибява, но и с мен и с още едно момиче. Първата направо си му каза не, но той продължава. А другата не иска връзка. Сега се държа приятелски, защото може би се страхувам да не си развалим отношенията. Понякога си мисля що за малоумна съм, че да не видя как си играе с мен. Мисля си, че май не знае какво иска. Времето да чакам направо ме убива. Моля ви да ми да дадете някакъв съвет какво да правя, защото вече пробвах да го заместя и не ми се получи.
не мисля, че отново трябва да се захващаш с него - няма смисъл. Намери си някакво хоби и не го мисли толкова. Колко още момчета ще срещнеш... не се задълбавай толкова![]()
Хванала си се за него,като за последното момче на земята.Може би не го харесваш толкова,колкото си мислиш,просто си си внушила.
Насочи вниманието си другаде и не се занимавай с това/него.
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Именно това е проблема, че се занимавам с много неща и пак мисля за него. Някак би прозвучало глупаво от моя страна, но пак бих искала да тръгнем.
А да и още нещо... как да не мисля за него като е в моя клас... и постоянно го виждам
ти няма да го заместиш веднага. Поживей си малко пък после ходи по любов![]()
омг.. сега ако си тровиш нервите с такива неща, какво ще правиш като пораснеш?! Не е единственото момче на света...
Очевидно искаш да сте заедно. Прави това, което ти е на сърце и ще те направи щастлива. Ако нещата се провалят..е, поне ще знаеш, че си опитала.
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Разбира се, че е добре да се продължава напред, но тя като си е наумила, че има нещо, че иска нещо няма да продължи напред, докато не се опари лично и не се убеди сама себе си, че трябва да продължи. Или обратното..може пък да случи и да се получат нещата. Определено стоя зад личните интереси, а не общите. Това е. Любов до край..не. Има граници.
^Е, това е риска, който поема всеки, който влиза във връзка. Ама да ти кажа честно...време, нерви=опит. Ползи от всичко можем да изсмучем, стига да искаме. : )) Но да, разбрах какво искаш да кажеш.![]()
Щом веднъж сте били заедно и сега пак се занимава с теб, значи и ти не си му безразлична. Явно не колкото той на теб, но все пак. Опитай да си ясна, че имаш чувства и ако не се получи се отдръпни.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Ако си решила да тръгваш с него , побързай преди да ти го вземат ! Поговори с него , изяснете се и може би ще станат нещата ! Успех
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
PUBLIC TROLLING![]()
Много се колебая дали да рискувам и да му кажа, защото все пак се виждаме всеки ден и ако ми каже, че няма чувства ще ми е малко неловко докато отминат нещата . А пак трябва да хвана и удобния момент да сме сами а думите като сам с него като знам, че ми се губят, направо настръхвам...
C риска да се повторя многократно,времето лекува и изтрива спомени...
Стига да искаш да забравиш и да се излекуваш.
Можеш.
Аз гледах на пред и протягах ръцете,когато решихте да ме предадете,умрете копелета гадни,умрете.аз пак съм тук и не може да ме спрете!