.
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Threaded View

Question Малко по темата...

Здравейте.Вие какво бихте направили ако харесвате едно момче,но всички около вас говорят лошо за него?Нещата стоят така...Харесвам едно момче,но постоянно чувам момичетата и даже малко момчетата да го обиждат и да казват лоши неща по негов адрес.Той е далече от перфектен.Недорасъл е,несъобразителен,глупав(д не кажа тъп).Постоянно играе на някаква игра или слуша музика или се опитва да подражава на "главатаря на класа",който пък е най-големия идиот съществувал някога....както и да е.Но въпреки всичко което е,когато го видя усмихнат всичко спира.Каквито и проблеми да имам или да не съм в добро настроение в момента-всичко ми минава.Моите "приятелки" в училище не са съвсем как да кажа...има една която е използвачка и подмазвачка и отгоре на всичкото е тъпа като галош.Мисли си че може всичко и че всички трябва да й се кланят,но я търпя защото ме разсмива и събира групата.Както и да е.Имам само една единствена приятелка,но тя е далече и все като се срещнем не ни достига време и така.Не знам какво да правя.Ако някой има идеи ще се радвам да ги чуя.
    Последно редактирано от teenproblem_user : 11-29-2012 на 08:40

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си