.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Цитирай Първоначално написано от Godzilla Виж мнението
    Аз също я обичах, но изкушенията са на всеки ъгъл.
    Изкушения за тези, на които им липсват... Това дали ще се поддадеш на тях говори много за това колко ти е "силен гълъба". Щом е била заедно с теб в него период, просто е можела да отхвърли всяко изкушение. Това, че се е поддала, говори или за това, че любовта ви е отслабнала (което не значи само физическа привързаност), или за нейния лекомислен характер.

Споменавайки за тези изкушения, ти казваш, че проблемът е в момичето, но аз ти казвам, че те не са причината за моя проблем. Това отклонява темата в грешна посока, което пък няма как да ми даде полезен отговор.

Фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от TheOneWarewolf Виж мнението
    Изкушения за тези, на които им липсват... Това дали ще се поддадеш на тях говори много за това колко ти е "силен гълъба". Щом е била заедно с теб в него период, просто е можела да отхвърли всяко изкушение. Това, че се е поддала, говори или за това, че любовта ви е отслабнала (което не значи само физическа привързаност), или за нейния лекомислен характер.

Споменавайки за тези изкушения, ти казваш, че проблемът е в момичето, но аз ти казвам, че те не са причината за моя проблем. Това отклонява темата в грешна посока, което пък няма как да ми даде полезен отговор.
    Аз нямам нужда да анализираш тогавашните ми отношения с дългогодишната ми тогава приятелка. Аз съм си извадил изводите за в бъдеще и мога да преценя какво е било, какво е можело да се случи. Имам наблюдение и над един куп връзки на хора около мен. Чел съм книги за връзки и отношения.

Аз го казвам, за да ти кажа, че изкушенията са навсякъде и никой не е застрахован. Това, което ти ми казваш обаче, демонстрира голяма увереност във връзката ви, а ако наистина беше такава, ти нямаше да пишеш тук търсейки съвет как да бориш самовнушения, че приятелката ти гледа на страни. Изобщо нямаше да ги имаш тия самовнушения.

Казвам ти го от страната на човека в една дълга връзка, който е в чужбина, а не този, който е тук. И аз не бях там за 4 години. Аз бях там за 4 месеца. Тя си беше тук, в позната обстановка, с познати хора, в нормалното ежедневие. Аз обаче, бях с нови хора, с нищо познато около мен. Човек променя мисленето си малко или много в такава ситуация. Дал съм ти дори и примери на истински хора.

Не знам по кое, от това, което съм написал, си решил, че някой се е поддавал, но или си чел по диагонала, или аз не съм се изразил правилно. Никой не се е поддал. И АЗ щях да бъда този, който щеше да поддаде. Човека в чужбина, а не този тук.

Споменавайки изкушенията, аз не казвам, че проблема е в момичето, а в човешкия характер.

Оставам с впечатлението, че ти не търсиш съвет за ситуацията, а утеха. Е, намери си я. Всеки, освен мен, те утеши. Ако е така обаче, трябваше да напишеш още в началото.

Ще ти кажа само нещо, което може и да прозвучи грубо и цинично от моя страна, но все пак ще го кажа.
    Като за начало, ти няма как да знаеш какво си мисли отсрещния човек. Хората седят във връзки по много, много глупави и разнообразни причини.
    Приятелката ми тогава си мислеше, че ще сме вечно заедно. Че всичко е наред. Че всичко е перфектно. Така и изглеждаше от страни за всички.
    Аз обаче не мислех по същия начин, затова и раздялата ѝ дойде като гръм.
    Във всяка връзка има две страни, а те много често не мислят едно и също нещо.

Мойто мнение нз що го подмино ,но веднъж почнеш ли да ревнуваш спирка няма братле.
    Ще стане по-зле...
    Аз гледах на пред и протягах ръцете,когато решихте да ме предадете,умрете копелета гадни,умрете.аз пак съм тук и не може да ме спрете!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си