Здравейте, хора!

Напоследък не знам какво ми се случва, но имам някакви натрапливи лоши мисли, които иксам да споделя с вас, за да намеря ефикасно решение. Случаят е следният...

Приятелката ми учи в Германия. Любовта ни е голяма, но в последния месец осъзнах, че нещо се променя в мен и започвам да изпитвам необосновани притеснения. Тя много учи, скъсва се да чете, и доста често иска да отиде на купон с познати или колеги. За мен това не е проблем и винаги съм й давал свобода и доверие. Но доскоро... В последните два купона, на които беше, се случиха едни събития, които ме накараха да я ревнувам от другите. Аз й имам пълно доверие в това, което прави, но факта, че момчетата около нея си позволяват повече отколкото трябва, много ме дразни и ме потиска. Тя много ме обича и съм сигурен, че няма да позволи да се случи нещо, което да ни раздели. Предложих й да престане с купоните за около месец, докато се отърся от тия проклети помисли, но по този начин й отнемам от свободата и щастието.

Предложете ми друг вариант! Как да се освободя от тези кофти мисли? Разстоянието е голям фактор, понеже не мога да ида до нея и да си поговорим очи в очи, да се прегърнем и да се успокоя. Искам хубав съвет за справяне с подобни мисли. Но ако ще ме осъждате, спестете си го, защото достатъчно много се мразя за това как се чувствам!

Благодаря за полезните съвети от всеки един!