.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: ами сега...

Exclamation ами сега...

Харесвам си едно момче. В началото, като се запознахме, не ми обръщаше внимание, но след като една клюкарка от класа му каза, че го харесвам и той си промени драстично поведението към мен. Преди само аз му пишех в скайпа, но след това той започна всеки ден да ми пише..да ми обръща внимание като се засечем в даскалото. Но според мои приятелки...той може би търси само внимание от някой...за да се прави на още по-готин...не знам какво да си мисля вече..дали ме харесва и дали може да се получи нещо...или са прави :/

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Е ти нали беше вече направила такава тема и всички ти казаха, че е възможно да е хлътнал по теб. Ти отиди ли при него така да му правиш комплименти(някакви знаци), че да разбереш дали те харесва или не ?
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

той знае, че го харесвам...но сега се замислих върху мнението на приятелките ми...

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Твоите приятелки грешно са предположили, щото то направо няма логика, понеже ако искаше да стане по известен(по-готин) отдавна щеше да си пише с теб и тем подобни..
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Слушай себе си малко повече от приятелките си. Покани момчето да излезете.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Това за приятелките ми е познато,въпреки че съм момче.В твоя случай замисли се-на себе си ли угаждаш с поведението си или на приятелките ти(с извинение,че така го казвам,но за друг начин не се сещам в момента)?

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Как писането с някво момиче ще те направи известен ...?!

Оф, тва младите сте пълни балъци! (с извинение към малкото останали не такива ..)
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Много се влияеш от мнението на приятелките ти... щял да стане известен като си пише с тебе... децааа, слезте на земята...
    Пробвай се, нищо няма какво да загубиш.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

ОМГ вие на 12 ли сте?
    Айде стига малко с тоя скайп и фейсбук, тия връзки по интернет са банални и нереални.
    Покани го да излезете, виж как се държи, мани ги приятелките те сигурно завиждат.
    Айде стегнете се малко и стига с тия онлайн предложения и връзки.

тва, че твоите "приятелки" са супер завистливи кучки и не искат нищо да се получи, не значи, че трябва да им угаждаш. тегли им една, след това им тегли още една, че първата сигурно ще им бъде малко и си хващай момчето

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си