- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Времето лекува,но ... ЛИПСВА МИ
Azoria,просто съм много внимателна...и предпазлива.
Поставям под съмнение вси4ко, до като не се уверя сама в каквото и да е .
Аз гледах на пред и протягах ръцете,когато решихте да ме предадете,умрете копелета гадни,умрете.аз пак съм тук и не може да ме спрете!
^^ Еми дори в любимият не трябва да се доверяваш сляпо.
Така ме е научил живота..
Аз гледах на пред и протягах ръцете,когато решихте да ме предадете,умрете копелета гадни,умрете.аз пак съм тук и не може да ме спрете!
В началото на темата ти,в която описваш връзката ви,все едно слушам себе си.
По темата: Казваш,че сте дълго време заедно,издържала си 3 месеца,ако обичаш този човек ще издържиш и останалите.Нямаш си напредстава каква ще е тръпката след като се върне,изпитвала съм го,неописуемо чувство,да видиш любимия човек,да го прегърнеш и целунеш.. няма по-хубаво от това.Съветвам те да се държиш,защото една връзка трябва понякога да минава и през такива трудности!! Приеми го като изпитание.
@fenikss_все едно слушам сектантска пропаганда. Да, всички си градим възгледите, мненията и възраженията от личния си опит, но те са си НАШИ, индивидуалниии! Не можеш да искаш всички да смятат ТВОИТЕ за свои. Нямаш право!
По темата: Изчакай го, душа. Не е там за години. Трудно е, но ако преодолеете тази трудност ще заздравите още повече връзката си. Мисля, че има смисъл.![]()
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
^^ bitchwolf,просто казвам,че не трябва да вярвате сляпо на никой.
Това е глупаво.