.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Azoria,просто съм много внимателна...и предпазлива.
    Поставям под съмнение вси4ко, до като не се уверя сама в каквото и да е .
    Аз гледах на пред и протягах ръцете,когато решихте да ме предадете,умрете копелета гадни,умрете.аз пак съм тук и не може да ме спрете!

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от fenikss_ Виж мнението
    Azoria,просто съм много внимателна...и предпазлива.
    Поставям под съмнение вси4ко, до като не се уверя сама в каквото и да е .

И аз съм така, но когато става дума за любов, трябва да се довериш, само така допускаш някого до себе си. Иначе няма смисъл.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

^^ Еми дори в любимият не трябва да се доверяваш сляпо.
    Така ме е научил живота..
    Аз гледах на пред и протягах ръцете,когато решихте да ме предадете,умрете копелета гадни,умрете.аз пак съм тук и не може да ме спрете!

Мега фен Аватара на fenkaaa
    В началото на темата ти,в която описваш връзката ви,все едно слушам себе си.

По темата: Казваш,че сте дълго време заедно,издържала си 3 месеца,ако обичаш този човек ще издържиш и останалите.Нямаш си напредстава каква ще е тръпката след като се върне,изпитвала съм го,неописуемо чувство,да видиш любимия човек,да го прегърнеш и целунеш.. няма по-хубаво от това.Съветвам те да се държиш,защото една връзка трябва понякога да минава и през такива трудности!! Приеми го като изпитание.

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    @fenikss_все едно слушам сектантска пропаганда. Да, всички си градим възгледите, мненията и възраженията от личния си опит, но те са си НАШИ, индивидуалниии! Не можеш да искаш всички да смятат ТВОИТЕ за свои. Нямаш право!
    По темата: Изчакай го, душа. Не е там за години. Трудно е, но ако преодолеете тази трудност ще заздравите още повече връзката си. Мисля, че има смисъл.
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

^^ bitchwolf,просто казвам,че не трябва да вярвате сляпо на никой.
    Това е глупаво.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си