- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Времето лекува,но ... ЛИПСВА МИ
^^ TROLLDADLOLCAKE,колкото и да не ни се иска до го признаеме, ''връзката'',от разстояние ,не е никаква връзка.
И ти самият знаеш ,че е така и не го осъзнаваш , или го знаеш,но не искаш да го признаеш,защото ти се иска да повярваш ,че дори от разстояние примерно,тя ще ти е вярна,но винаги ,както знаеш ,има една пречка и тя е думичката (HO).
Ти не можеш да имаш доверие на 100% на никой,освен на себе си и го знаеш.
Аз гледах на пред и протягах ръцете,когато решихте да ме предадете,умрете копелета гадни,умрете.аз пак съм тук и не може да ме спрете!
Ако не вярваш на 100 % , на човека с когото си и човека , койото обичаш ? Защо тогава си с него ? Един от най - добрите ми приятели , лятото замина за Малта и въпреки това не се разделиха с приятелката му , сега на 5-ти си идва , взима нея и си заминават двамата! Ето , че можело ?![]()
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
Точно.
Глупости. Едва ли не искаш да кажеш, че не трябва да имаме пълно доверие на половинката си, а тогава каква връзка е? Тук си говорим за истинска връзка с истински чувства, а не за някоя връзка тип "запълване на времето".
Аз също не вярвах, че връзка от разстояние може да съществува, докато не ми се случи. Трудно е , изисква доверие, тежко е да не се виждаме, НО имаме желание да продължим тази връзка до момента когато няма да се налага да е от разстояние и после ще е още по-хубаво.
Авторке, съветвам те да не се отказваш, ако мислиш, че си струва. Пет месеца не са кой знае колко дълго, стига да поддържате връзка и да си вярвате. А и нищо не губиш, според мен.![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
^^ И все пак,не е хубаво да си прекалено доверчив/a.
Винаги ,по всяко време дори 'любимият ти' човек може да ти забие нож в гърбът.
Трябва да си имаш винаги едно на ум и да умееш да се пазиш.
Ако ти не се уважаваш и хората няма да уважават.Хората усещат,да.
Ти пак си му имай доверие,но винаги си имай едно на ум,а то е да нямаш пълно доверие на абсолютно никой в тоя шибан живот.Аз нямам пълно доверие дори и на майка ми.Имам пълно доверие само на себе си и на Бог.И ,да,смея да твърдя,че има Бог.Ако вярваш в него безусловно.Чувстваш се силен,самоуверен и недосегаем,но това вече е съвсем друга тема, по която мога да говоря много....Ако ти самият не умееш да се пазиш ,кой ще те предпази от грешки и страдания?Никой.Аз съм такъв човек,че поставям всичко,всички и всяка казана дума от,който и да е под съмнение.Не поставям под съмнение само 2 неща в тоя шибан живот ,a именно вярата в Бог ,и тази в себе си.
Аз гледах на пред и протягах ръцете,когато решихте да ме предадете,умрете копелета гадни,умрете.аз пак съм тук и не може да ме спрете!
Първото,което е: ако човекът до теб ще те предава няма значение дали си му имала 100% или 99% доверие, боли и в двата случая. Но, ако не се довериш напълно, никога няма да си позволиш да изпиташ максималното удоволствие от любовта.
"Ако ти самият не умееш да се пазиш ,кой ще те предпази от грешки и страдания?Никой." - я това ми го обясни. Ти как се пазиш от страдания и грешки?
А пък това за вярата в Бог няма да го коментирам изобщо.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (: