.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Hybrid View

Не вярвам много-много в избора. Някои хора не са толкова рационални или поне го придобиват после. Не вярвам, че някой ще избере съзнателно да се мъчи. Просто това му се струва по-естествено и се надяваме, че това се променя в последствие.

Отделно не всички са силни. Странно ми е някой така като каже. Хората са различни. Някои са лабилни, слабохарактерни и т.н.

Не вярвам в избора, но пък вярвам в порастването и овладяването на емоциите - сигурно защото изхождам от себе си, но всеки човек е различен.

Тъжно ми е само за хора, които не се променят и развиват.

Бтв само си разсъждавам, не споря.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Като прочетох заглавието на темата веднага се сетих за един текст, който ме докосна.

" Аз вярвам в любовта между онези, които са се борили, за да останат заедно. Вярвам в хората, които се карат постоянно, но имат куража да забравят за егото си и да поискат прошка, да се прегърнат и да се погледнат влюбено - като преди. Онези, които често "не могат да се понасят един друг" ,дори и когато се обичат до лудост. Вярвам в тези които са плакали, които са се губели, но само за да се намерят по-силни от преди. Защото любовта не е да напишеш "Обичам те!" по стените. Любовта е да се сблъскате с хиляди трудности, но да продължите да се обичате и желаете както в първия ден. Любовта е да казваш всеки ден: "Край, бяхме дотук!" ,а на следващия - да го очакваш с нетърпение и треперещо сърце. Защото любовта не е да забравяш, а да прощаваш. Не да слушаш, а да разбираш. Не да гледаш, а да чувстваш. Не да си тръгваш, а да оставаш. "

Последните 2-3 изречения описват всичко.
    te amo, mi amor !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си