.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Обичам го,но заслужава ли си да продължа с него ?

Здравейте,с приятеля ми напоследък нещата не вървят той твърди че ме обича и че всичко е наред но аз не мисля така.Той е малко по дръпнат от мен,не ми се обажда често,под предлог че има много работа и няма време,пази номера на едно момиче,с което се занимаваше зад гърба ми преди известно време и знае че това не ми харесва но го прави.На моменти се държи с мен се едно не му пука и понякога ми говори гадно.Не знам какво да мисля и да правя.Дали вече не ме обича или просто не го показва,трябва ли да се разделя с него или да променя нещата между нас .. имаме ли нужда от разнообразие,в момента съм много объркана и не зная какво да правя моля ви помогнете ми

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    Без разговор няма как да се оправят нещата..
    Сядате и му казваш всичко това което си написала тук..
    Може да няма нищо общо с това момиче, а ти само да си набиваш в главата разни теории..И всичко да е само предположения..
    Няма как да ти кажем, защо му е такова държанието.Най-добре е да поговорите и да се изясните.И тогава ти сама ще вземеш решението, дали да си с него или не.
    Успех!

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    С това държание аз не бих го търпяла.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Цитирай Първоначално написано от julietka Виж мнението
    Той е малко по дръпнат от мен,не ми се обажда често,под предлог че има много работа и няма време
    И за чий к*р го търпиш още?
    той те е отебал отдавна....
    Аз гледах на пред и протягах ръцете,когато решихте да ме предадете,умрете копелета гадни,умрете.аз пак съм тук и не може да ме спрете!

Голям фен Аватара на notlike
    Човекът може да е много зает. Не съдете преди да разберете! Женска логика. Ако няма 24/7 да е до мен, не ме обича. Човекът може да те закача, защото иска да види дали още се интересуваш от него. Понякога може да се окаже и боклук - да. С гадания обаче не става - на боб ли да гледаме? Стегни се малко. Дай му свобода. Не му се лепи, може това да го дразни и затова да те отбягва. Говорете нормално и разберете за какво става въпрос.
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

^^ notlike,мъж каже ли ти ''зает съм'',спре ли да ти се обажда и да ти обръща внимание ,знаеш какъв ще е краят.....
    ясна е работата....ти самият си мъж, и поне веднъж в животът си ,си правил този номер ,така да го нарека на някоя...
    нали?Мен не можеш ме излъга.Примерно,че вече си имаш друга,или тази е голяма лепка и искаш да се оттървеш от нея...
    или куп други причини..
    Аз гледах на пред и протягах ръцете,когато решихте да ме предадете,умрете копелета гадни,умрете.аз пак съм тук и не може да ме спрете!

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    е то очите ще ти избоде, че вече за него всичко е свършило, ти се чудиш още.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Тоя не те заслужава. Дай му мъничко време да промени отношението си. Ако не го направи говори с него, че нещо те дразни. Добре е да прецениш дали наистина би искала да си с такъв човек. Съвет - недей да чакаш дълго. Може това да е намек, че не иска да сте заедно.

Това ми прилича на връзка с разлика в годините,при която той образно казано просто те врътка.Според мен не си заслужава да се занимаваш с човек,за когото не си нещо специално.

Голям фен Аватара на notlike
    Цитирай Първоначално написано от fenikss_ Виж мнението
    ^^ notlike,мъж каже ли ти ''зает съм'',спре ли да ти се обажда и да ти обръща внимание ,знаеш какъв ще е краят.....
    ясна е работата....ти самият си мъж, и поне веднъж в животът си ,си правил този номер ,така да го нарека на някоя...
    нали?Мен не можеш ме излъга.Примерно,че вече си имаш друга,или тази е голяма лепка и искаш да се оттървеш от нея...
    или куп други причини..
    Попринцип с лепките така се постъпва, за съжаление. Не мога да отрека.. ако авторката попада в тази категория, много жалко. И аз бих я отписал. Всеки си има личен живот и не обича да му се месят. А дали има друга - не знам, тук вече е индивидуално. Понякога човек се нуждае малко от свободно пространство, за да усети свободата.
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Цитирай Първоначално написано от notlike Виж мнението
    Попринцип с лепките така се постъпва, за съжаление. Не мога да отрека.. ако авторката попада в тази категория, много жалко. И аз бих я отписал. Всеки си има личен живот и не обича да му се месят. А дали има друга - не знам, тук вече е индивидуално. Понякога човек се нуждае малко от свободно пространство, за да усети свободата.
    Да ,но от една страна ,ако имаш приятелка и то сериозна тя не спадали към графата ти личен живот?
    Все пак прекарваш повече от свободното си време с нея,защото ви е приятно да си прекарвате времето заедно.
    Но ,ако човек е натрапчив и е 'лепкав',да естествено,че и аз да съм,и аз ще бягам от него..или направо ще му кажа в лицето,това,което мисля за него.За да ме разбере веднъж за винаги.Аз съм такъв човек,че попринцип каквото имам,си го казвам,и не го задържам в себе си...Не цепя басмата на никой .

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от notlike Виж мнението
    Човекът може да е много зает. Не съдете преди да разберете! Женска логика. Ако няма 24/7 да е до мен, не ме обича. Човекът може да те закача, защото иска да види дали още се интересуваш от него. Понякога може да се окаже и боклук - да. С гадания обаче не става - на боб ли да гледаме? Стегни се малко. Дай му свобода. Не му се лепи, може това да го дразни и затова да те отбягва. Говорете нормално и разберете за какво става въпрос.
    това

единственото нещо, което ме съмнява е номера на онова момиче
    но все пак ако не говориш с него и не му кажеш как се чувстваш наистина, няма как да разбереш как се чувства той спрямо теб в момента.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от julietka Виж мнението
    пази номера на едно момиче,с което се занимаваше зад гърба ми преди известно време
    Това е лошото според мен! Не, че й пази номера, а че се е занимавал с друга зад гърба ти! Колкото и да си вярваш, че си му го простила и му имаш доверие, няма как да спреш да се съмняваш в него, особено щом той не показва с нищо, че можеш да му вярваш.
    Иначе е нормално да не ти звъни през 1 час и да е зает.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си