.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Относно вълшебните пеперудите в стомаха ...

Първите няколко години ги изпитвах постоянно,дори само като си помисля за него всичко в мен се обръщаше.Сега съм на 20,заедно сме вече повече от 5 години и сега изпитвам това вълшебно чувство само понякога.Това трябва ли да ме притеснява?Обичам приятеля си,давам всичко за него.
    Ами хората ,които имат дълъг семеен живот не го ли изпитват това или си е до човек?
    Пеперудите до време ли са?

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Защо това те притеснява?
    Разбира се, че е до човека, но масовия случай е, че пеперудите изчезват след известно време. Посвикваш с човека, той вече не създава точно тази, първоначалната тръпка. Създава ти много други, които понякога са далеч по-приятни. Загубата на "пеперудите" не е задължително да е знак, че любовта ви е преминала, а просто, че е станала по-спокойна и уверена Ти сама казваш, че обичаш приятеля си и даваш всичко за него.
    Това не е ли по-важно от слабия стомах?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    ^^ +
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Разбира се,че са до време.След време тръпката винаги изчезва,но е хубаво,че след 5 годишна връзка все още си убедена,че го обичаш,защото на твоите години,хора с толкова дълги връзки постоянно пишат,че се съмняват в чувствата си и т.н,както и да е,пак ти казвам,важното е да се обичате!!

Не знам, според мен е до човек.. не е задължително да изчезнат. Сладурско е да ги има.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Цитирай Първоначално написано от fenkaaa Виж мнението
    След време тръпката винаги изчезва
    Малко в стила на Щрудела ще съм, ама... Ужасно звучи това, да му се невиди!
    Това, че след известно време спират да ти омекват капачките не значи, че тръпката, химията, страстта между двама души са изчезнали и те са заедно само заради пустата кучешка привързаност и навик. Поне така ми се иска да вярвам.
    Другото ми е прекалено грозно, грубо и цинично.

Нормално си е.
    Вече си свикнала с него.
    Привързана си до време,но любовта е до време...после изчезва и остава само това,че си свикнал с този човек.
    Аз гледах на пред и протягах ръцете,когато решихте да ме предадете,умрете копелета гадни,умрете.аз пак съм тук и не може да ме спрете!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    Малко в стила на Щрудела ще съм, ама... Ужасно звучи това, да му се невиди!
    Това, че след известно време спират да ти омекват капачките не значи, че тръпката, химията, страстта между двама души са изчезнали и те са заедно само заради пустата кучешка привързаност и навик. Поне така ми се иска да вярвам.
    Другото ми е прекалено грозно, грубо и цинично.
    С теб, освен еднакъв вкус за тип носители на тестостерон, имаме и друго общо

Голям фен Аватара на chushkopek
    Все си мисля, че винаги остава някакво място за пеперудите. Дори да ги няма, както каза лейди има по-приятни неща.

в един момент пеперудите започват да измират, понеже не им понасят стомашните киселини -.-

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Grumpy old madman

Ами ако искаш да ти се върнат пеперудите в стомаха просто ходи с отворена уста. Току виж няколко пеперудки ти се намърдали в устата и после в стомаха.

Цитирай Първоначално написано от Mr.Killer Виж мнението
    Ами ако искаш да ти се върнат пеперудите в стомаха просто ходи с отворена уста. Току виж няколко пеперудки ти се намърдали в устата и после в стомаха.
    както казах по-горе не им понасят стомашните киселини

Цитирай Първоначално написано от Dark_Angel_ Виж мнението
    както казах по-горе не им понасят стомашните киселини

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си