- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем !
Здравейте,имам доста голям проблем според мен.Така значи много близък мой приятел,имаше дълга и хубава връзка с едно момиче,много се обичаха,но той замина да учи в друг град и се разделиха.Сега той се върна,но момичето вече е продължила напред със живота си ,той я иска обратно ,тя си има друг.Той ми каза,че иска да ги раздели и ми каза дали искам да му помогна малко да се позабавляваме,аз му казах,че е доста долно ,но той каза аз после няма да се върна при нея,просто да й докажа,че момчетата,щом се запознаят с красиво и умно момиче,бързо се променят.И аз се съгласих ,каза ми как му е фейсбука писах му той няма никаква представа,започнахме да си пишем ,да излизаме,стана ми много много приятен,каза ми че отношенията му с "приятелката му" не са толкова сериозно за него ,колкото за нея,защото той е имал дълга връзка на скоро са се разделили и просто си прекарва времето с това момиче.Той е страшно умен,толкова разбран ,просто съм много приятно очарована не съм срещала такова момче от доста време насам.Умен ,красив,разбран просто е страхотен,но не искам да им обърквам живота,а и ако разбере че всичко е почнало от една лъжа ,нямам представа какво да правя опитвам се да се отдръпна от него,но той ме търси постоянно и е толкова мил ,и говори толкова сладко ух .. не знам какво да правя ,как да постъпя ?
следващия път не си бутай дупето там,където не трябва.. щом е толкова страхотен би ли искала ако е И с теб след време да прави с друго момиче,това което прави с теб сега ? не нали.... отдръпни се и толкова.... не обичам хора нито като теб,нито като бившия на момичето... страшно долни и глупави постъпки.. разбирам ви и четиримата,но изобщо не знаете какво правите и не осъзнавате как би се отразило на отсрещния
И аз не мога така с лъжи ,но не искам да му кажа не мога,а и най-вече не знам дали нещо ще стане. А за приятеля ми не знам и той е много объркан,казва че я иска после не ,не знам а другото момиче наистина не си заслужава,просто тя е прекалено ревнива,прекалено инфантилна дори,знам че изневеряваше на моя приятел,че го нараняваше ще направи същото и с това момче ..
ти не си момче,не е била с теб че да казваш дали си заслужава или не.... хубаво че искаш момчето,което е с нея,но не си показвай злобата и завистта .... иначе ако той не знае дали я иска защо да и обърква живота ? иначе или се дърпаш,или играеш с открити карти щото лъжата се надгражда докато си мислиш,че ще се забрави
Не знам първо как си се навила на това нещо. И второ що се месиш в чужди връзки? Гадно е.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Да не съм момче,но я познавам ,знам каква е и просто знам че не се е променила.Няма за какво да й завиждам определено,аз момчето го познавам от скоро и наистина е това което бих искала от дадено момче.Казах му ,че ми е приятно да сме приятели,че е симпатяга ,показвам му че искам да сме само приятели ,защото не искам да им развалям отношенията ,знам какво е някой да се намеси,казах и на приятеля ми ,че спирам с игричките !! Но това момче не спира да ме търси ,преди малко ми казва колко съм прекрасна и т.н ... просто не мога ,казах му че наистина ще го разочарова .... ох защо хубавите и свястни момчета са заети и нещата винаги трябва да са объркани ..
Значи идеята на приятеля ти е отвратителна. Съгласието ти-безумно. Държанието на пича дето е с мацката-долно. Оставете го това момиче и тримата!
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
е и аз това казах с повече думи и по по-гаден начин................... и авторката определено си показва злобата.... от къде знаеш,че не се е променила ? от къде знаеш,че нещата,които знаеш за нея са наистина верни ? ... спрете да се занимавате с живота и приятелите на чужди хора и изградете един ваш с ваши приятели
долнички сте с твоя приятел, защо не се хванете с него?![]()
Двамата с приятелчето ти сте просто отвратителни. Не знам кой е по-зле - той, че не може да приеме, че бившата му приятелка може и да е щастлива, или ти, че му се връзваш на акъла. Много ме дразнят хора, които се месят в чужди връзки, особено по толкова долен и противен начин.
Ако искаш да запазиш остатъка от явно липсващата ти чест, кажи на момчето какви са били истинските ти намерения още от началото.
едит: и съм съгласна с Violenza
Защото я познавам от много време ,знам че не се е променила ,знам че е несериозна ,но пък и знам че сегашния й приятел иска мен ,снощи ми го казаНо аз му казах,че е много долно от негова страна при положение ,че си има приятелка.Не съм права,знам постъпих зле ,не сме деца на по 20 + сме аз говорих с въпросния ми приятел който ме забърка той ми каза,че няма проблем да кажа всичко ,а и да не го направя нищо няма да каже,че просто е искал да се посмее малко някакви глупости .. ох не знам много го искам това момче ,ама излизам мазната глупачка ..
моля ? я пак ? на 20+ сте и сте такива ? пф... мога да ти кажа,че не знам до сега какви приятели си имала,но болшинството не търпи хора като теб и изобщо няма никой да ти цепи басма за в бъдеще ... да... точно така.. развали им отношенията,дръпна момчето,а сега го оставяш... пф...... и не си мисли,че познаваш някого... това,че я познаваш от много време не означава нищо... един човек може да познава някой от 1 седмица и този някой да знае повече за самия човек отколкото друг,който го познава от 10 години ......имали дълга връзка с твоя приятел,а не била сериозна... айде остави момичето да си е такова,каквото е.... тръгни с момчето и я оставете намира и 3мата,защото от цялата ситуация тя е най-прецакана.. и изобщо не ми се изкарвай жертва... егати долната постъпка.... дано следващото обкръжение на момичето не е съставено от хора като вас
Майкооо![]()
Пак си помисли имаш ли нужда от връзка с човек, който лъже във сегашната си връзка. Той я лъже. Ще лъже и теб. Той не е честен спрямо нея, не я уважава, това значи че не уважава жените. Няма да уважава и теб.
Грешка.
Не си спомням добре темата. Това, че не уважаваш някого от определена категория, не означава автоматично, че не уважаваш цялата категория. Означава, че човекът не е заслужил уважение или че позволява да му бъдат замазвани очите.
Аз имам учители, които грам не уважавам. Сори, ама така са си го направили. Има други, пред които немея в захлас.
Как ще сте над 20 годишни? Ужас!! Докато четях си мислех "детска работа" , ама ти направо ме изуми.
И какво ти и твоя приятел си играете с чувствата на хората, прецакахте момичето, ама говориш,че тя била такава и онакава.
Грешка. Човек моооже и да се промени, но не се знае кога. От личен опит казвам, че когато на някой му дотъпява във връзка, с кой ще да е, на 4-тия месец вече откача, вдига скандали, ревнува и си търси друга (съвсем условни са месеците). И така първа, втора, трета, четвърта...и промяна няма. Него не го е*е кой е срещу него, просто си го сърби и т'ва е. Примера с учителите не е уместен и не закача естеството на отношенията..
Да,така е ,момичето не се е променило ,определено сервитьорка е в една дискотека,снощи бях там и просто такива глупости видях,че съм потресена ,но и момчето нещо ме разочарова не мисля да се занимавам,прави сте че постъпих долно на 21 години съм ,а се държа като 16 годишна ,просто имах нужда от малко забавление ,но паднах доста на ниво което не ми отива![]()
Защо го наричаш него долен? Ако й е показал, че намеренията му към нея не са сериозни, не й е свалял звезди и т.н няма нищо нередно...а дори и да не е така, пак ти и твоя приятел сте по-долни, защото малко или много чувствата не могат да се контролират и щом ти се кефи, ако му отвърнеш, вероятно ще прекрати отношенията си с другото момиче. А от цялата четворка ти си най-долна, защото приятеля ти, макар и да е п'утка... в крайна сметка той е бил с това момиче и може да има за какво да си връща, ами ти? Ти нямаш нищо общо с това и не е твоя работа.
Без значение дали момичето е к'урва и не си струва. Ти не си струваш повече от нея например. (Съдя по конкретната ситуация, не ми обяснявай, че не те познавам и подобните простотии, които са любимо оправдание на юзърите от тийнпроблем).
Най-смешното в цялата работа е, че ти наричаш момчето "долен"...ти.![]()
чудя се кое е повече... завистта ти към явно по-доброто от теб момиче или малкото ти достойнство да признаеш,че си тъпа и с мислене на доста по-малко от 16 годишна.. и браво... забавлявате се с чувствата на хората.. а и да... как ли пък не ти ще излезеш най-свястната от ситуацията... земи един пистолет и не карай хората ти сл глупостите
абе вие преди да решите да се “позабвлявате“ на нечий гръб изобщо ли не се замисляте за това как по дефолт ще се обърка вс и как бехте си чувствали ако и на вас ви направят подобна гадост? И какво сега,приятелят ти посмя ли се или не му е досттъчно смешно още??