.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Панайот

Hybrid View

Мега фен
    Град
    <3
    Да беее и аз се учудих, но ако 'се вгледаш' наистина ще видиш рибешкото... или по-скоро всичките негативи на една риба. ^^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Да беее и аз се учудих, но ако 'се вгледаш' наистина ще видиш рибешкото... или по-скоро всичките негативи на една риба. ^^

Само страшно глупав човек(комплимент, ти си жена) би слагал под една знаменателна всички хора от дадена зодия.
    Зодиите са последното, което определя даден човек, само олигофрен не би ги проумял.

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Само страшно глупав човек(комплимент, ти си жена) би слагал под една знаменателна всички хора от дадена зодия.
    Зодиите са последното, което определя даден човек, само олигофрен не би ги проумял.
    От което разбрахме, че ти също си риби :Д Иначе съм съгласна за общите знаменатели, де.

Ужас, тоя Панайот не мога да го трая. Иде ми да се протегна през тв-то и да му стискам главата докато чуя *пуфффф* и излезе въздуха под налягане
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си