.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

Хубава коса

Здравейте, предполагам, че има доста такива теми, но не ми се търсеше. И така... искам да имам здрава, дълга и гъста коса, можете ли да ми препоръчате нещо? Благодаря предварително

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Толкова ли те мързи даже да погледнеш първата страница? А важните теми? Веднага тряя да пускаш поредната малоумна повтаряща се тема... пффф...

всеки го вълнува различно нещо, за мен това е важно

Цитирай Първоначално написано от malka_sladkka Виж мнението
    Толкова ли те мързи даже да погледнеш първата страница? А важните теми? Веднага тряя да пускаш поредната малоумна повтаряща се тема... пффф...
    Тя имаше предвид т.н. Важни теми, тоест тези, които са маркирани като такива. Погледни първите 10-ина теми - 99% ще откриеш някоя, която да отговаря на въпроса ти
    "Ако успееш да прекараш един съвършено безцелен следобед, по съвършено безцелен начин, значи си се научил да живееш!"

как да я изтрия

Не можеш да я изтриеш, модовете могат само. Идеята е занапред да попоглеждаш какво е писано из форона и после да пускаш тема. Има теми за косата маркирани като важни, в които се обсъжда от всички ни именно въпроса с хубавата коса и коя какви маски си прави.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на strawberry88
    ИМА ТЕМА ВСИЧКО ЗА КОСАТА!!! x

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Ако не беше споменала, че не и се е търсело, щяхте да и дадете адекватни съвети, вместо само да и повтаряте как имало такива теми.. дрън, та дрън

Тривитаминол

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си