.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Защо се държи така..

Здравейте,аз съм момиче на 15 години.Харесвам едно момче на моята възраст.Преди около месец се сприятелихме.Станахме много близки.Той ми сподели че е влюбен в друга,а аз на него че харесвам едно момче.Във вторник имах И.Т..Писах му,че трябва да му кажа нещо важно свързано с мен и него,но като се прибера в нас.Той започна да ме врънка още тогава.Нищо не му казах.Вечерта,когато си бях вкъщи той ми писа .Отново започна да ме моли да му кажа каквото имам,отговорих му че няма смисъл ,а тойй каза въпреки това искам да ми кажеш.Бях 100% процента сигурна че знае за какво става дума.Казах му най-накрая,че го харесвам.Той ми вика,видя ли,не беше толкова трудно и до там.В сряда не сме си писали нищо.Вчера той и още едно момче започнаха да се ебават с мен.Пишеха ми едновременно как си какво правиш и такива простотии.Питах приятеля на момчето което хар. защо прави така.. и той ми отговори че миро(момчето което хар.) го е накарал да ми пише и да не се сърдя на него.Питах и Миро и той вика ми щото да става яко.Казах им че са смотани и на двамата и след около час ги махнах от приятели,но те не са ми писали,сиг още не са видели.. или не знам.

Въпроса ми е,защо Миро се държи по тоя начин?Защото не ме харесва...но пак не виждам смисъл.. и какво да правя,как да се държа с него?..

според мен прави лапешки историй както се казва ;д прави се на интересен.. явно след като е разбрал,че го харесваш му се е вдигнало самочуствието .. и на мен ми се е случвало преди една подобна история

Просто недей да се чудиш..Това си е типично за момчетата! Като разберат, че ги харесваш започват да се правят на интересни и да се гъбаркат с теб..Това са си типично лапешки истории, както казаха по-горе..

Цитирай Първоначално написано от complicated_ Виж мнението
    според мен прави лапешки историй
    Cool!!!
    Аз гледах на пред и протягах ръцете,когато решихте да ме предадете,умрете копелета гадни,умрете.аз пак съм тук и не може да ме спрете!

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    детска работа..
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Супер фен Аватара на Anonys
    ^ +

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от 0nly_y0u Виж мнението
    Просто недей да се чудиш..Това си е типично за момчетата! Като разберат, че ги харесваш започват да се правят на интересни и да се гъбаркат с теб..Това са си типично лапешки истории, както казаха по-горе..
    Ммм дааа.

Цитирай Първоначално написано от bitchwolf Виж мнението
    детска работа..
    Кратко просто и ясно.

Щот г-н Миро е недорасъл..чики е още ЯВНО. И ЯВНО заслужаваш повече

Точно така,заеби го малкия тъпчо

Мега фен Аватара на strawberry88
    Спри да му обръщаш внимание на Миро и виж как ще реагира.

Banned
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Спри да му обръщаш внимание на Миро и виж как ще реагира.
    +1
    може ли да те питам на колко си години, Adorable' ?

^^ Така е.Безразличието е най-лошото наказание.
    Аз гледах на пред и протягах ръцете,когато решихте да ме предадете,умрете копелета гадни,умрете.аз пак съм тук и не може да ме спрете!

...Още не е видял,че съм го махнала от приятели..Или е видял,но не прави нищо..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си