.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Отчаян от....

Знам, че ще изглежда малко тъпо на пръв погле, но съм влюбен в момиче от моя клас. Незнам какво ми стана последната 1 седмица много се привързах към нея.. постоянно мисля за момичето..в часовете често си засичаме погледите...говорим си, пищем си, незнам какво да правя... незнам какво изпитва към мен.... в същото време се целува с други момчета, започнах да ревнувам.... от 2 дена не сам и писал, не сме си говорели, чакам тя да ми пише....но нищо. Незнам какво да правя дайтее ми някой съвет и признак по който мога да разбера дали изпитва нещо към мен..

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    това, че ти я харесваш, не означава, че задължително и тя те харесва. Ти я пишеш, тя е учтива, отговаря ти, много ясно, че ще си говорите, нали сте в един клас, ще се гледате. Целува се с други и не ти пише. Няма интересе. Намери си друга.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

преди време се бяхме събрали на едно купонче и се бец целувал с нея... след известно врреме отново изпитах някфи чувства към нея... незнам какво да правя....

казах ти.

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Като за начало се научи да пишеш.

Колкото до мацката - целува се с други викаш. Това дали не е достатъчно красноречив знак за чувствата й?

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Колкото и да я харесваш,щом се целува и с други и не сее сеща за теб,ако не й пишеш пръв - не е заинтересувана..get over it.
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

понатисни й се още малко..според мен тя трябва да знае какво чувстваш към нея

понатисни й се още малко..според мен тя трябва да знае какво чувстваш към нея

мислех да постапя по този начин.... дано да се получи... ако ли не ... ЖИВОТЪТ ПРОДЪЛЖАВА

а не, швепс!

Ревнуваш я?
    Имаш ли база данни,поради ,която да изпитваш това натрапчиво чувство?
    Нито сте гаджета,нито нищо.
    И моят съвет е,действай,a не чакай.
    Аз гледах на пред и протягах ръцете,когато решихте да ме предадете,умрете копелета гадни,умрете.аз пак съм тук и не може да ме спрете!

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Цитирай Първоначално написано от fenikss_ Виж мнението
    И моят съвет е,действай,a не чакай.
    Абсолютно!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си