.
Затворена тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Hybrid View

моляви помогнете ми

преди 1 седмица със моя приятел опитахме да направим секс а сега повристам и и ми е гадно могали да съм бремена .помогнетеми плс благодаря ви от сега

не сме правили просто пробвахме даго направим неми вкара от преде или отзаде просто ме докосна от преде и сега ми става лошо след 2-3 дена чакам цикъла дами дойде

Мега фен
    Град
    <3
    : |
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Най-добре си режи вените

Ми сложи си един тампон в носа може и да се оправиш!

Голям фен Аватара на stambelan
    хахаха. Пусни мустак и не пропускай бира.
    C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!

Мега фен Аватара на machoka
    Аз залагам на 1-3 курс с много свободно време преди сесията.

Учете бе, стига правихте фейкове.

Голям фен Аватара на besso
    Не ве, тва е някое неграмотно цигане, може и да е наскоро спазарено. Няма да се учудя ако е на 11-12 години.

Цитирай Първоначално написано от miminko Виж мнението
    Не че остатъкът от темата е разбираемо написан, де.
    С презерватив ли беше той? Ти в овулация ли беше? Щях да хвърля един бърз боб, ама свърши.
    Това са много сложни въпроси за нея.

Похвали се на мама и на тати.

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    НЕ СИ БРЕМЕННА.

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Еййй, изпреварили сте ме с предположението за "цигане"
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Виж сега другите са несериозни , от едно допиране 100 % си бременна , даже в повечето случаи са близнаци , утре както станеш веднага хващай майка ти под ръка и към гинеколога !
    П.С , Ако не побързаш , ще се роди , докато се къпеш , в повечето случаи е с три крака :Х ..
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Banned
    Цитирай Първоначално написано от TROLLDADLOLCAKE Виж мнението
    Виж сега другите са несериозни , от едно допиране 100 % си бременна , даже в повечето случаи са близнаци , утре както станеш веднага хващай майка ти под ръка и към гинеколога !
    П.С , Ако не побързаш , ще се роди , докато се къпеш , в повечето случаи е с три крака :Х ..
    хах, отвратителни сте ама и темата е мн тъпа, щом няма проникване, няма и бебе

Голям фен Аватара на stambelan
    Цитирай Първоначално написано от sassy123 Виж мнението
    хах, отвратителни сте ама и темата е мн тъпа, щом няма проникване, няма и бебе
    Ти също поддържаш интересна теза.
    C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!

Цитирай Първоначално написано от TROLLDADLOLCAKE Виж мнението
    Как можа да пропуснеш да й кажеш, че ще й се родят от пъпа и най-вероятно ще са хермафродити? Тцтц, хем даваш на момичето знания, хем забравяш най-вожното..
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Цитирай Първоначално написано от xPafx Виж мнението
    Как можа да пропуснеш да й кажеш, че ще й се родят от пъпа и най-вероятно ще са хермафродити? Тцтц, хем даваш на момичето знания, хем забравяш най-вожното..
    Point me ;( , Тотално забравих да и кажа , че е ако го е целувала с език вече има СПИН ;((( , съжелявам за теб , авторке !
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Супер фен Аватара на bijou
    Град
    UK
    'Don't have sex, because you will get pregnant and die!' Мхм, някой май не е гледал Mean Girls.

Бременна си, айде успех.

Ще цитирам майката на Натали Ууд : Не сядай в скута на момче иначе корема ти ще порасте!
    апхаха
    WindScar <3333

А ако го докосне по пениса, ще хване срамни въшки..
    WindScar <3333

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си