- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- моляви помогнете ми
преди 1 седмица със моя приятел опитахме да направим секс а сега повристам и и ми е гадно могали да съм бремена .помогнетеми плс благодаря ви от сега
не сме правили просто пробвахме даго направим неми вкара от преде или отзаде просто ме докосна от преде и сега ми става лошо след 2-3 дена чакам цикъла дами дойде
: |
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
хахаха. Пусни мустак и не пропускай бира.
C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!
Аз залагам на 1-3 курс с много свободно време преди сесията.
Учете бе, стига правихте фейкове.
Не ве, тва е някое неграмотно цигане, може и да е наскоро спазарено. Няма да се учудя ако е на 11-12 години.
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Еййй, изпреварили сте ме с предположението за "цигане"![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Виж сега другите са несериозни , от едно допиране 100 % си бременна , даже в повечето случаи са близнаци , утре както станеш веднага хващай майка ти под ръка и към гинеколога !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
П.С , Ако не побързаш , ще се роди , докато се къпеш , в повечето случаи е с три крака :Х ..![]()
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
'Don't have sex, because you will get pregnant and die!' Мхм, някой май не е гледал Mean Girls.
Бременна си, айде успех.
Ще цитирам майката на Натали Ууд : Не сядай в скута на момче иначе корема ти ще порасте!
апхаха![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
А ако го докосне по пениса, ще хване срамни въшки..![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3