.
Затворена тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Hybrid View

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Еййй, изпреварили сте ме с предположението за "цигане"
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Виж сега другите са несериозни , от едно допиране 100 % си бременна , даже в повечето случаи са близнаци , утре както станеш веднага хващай майка ти под ръка и към гинеколога !
    П.С , Ако не побързаш , ще се роди , докато се къпеш , в повечето случаи е с три крака :Х ..
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Banned
    Цитирай Първоначално написано от TROLLDADLOLCAKE Виж мнението
    Виж сега другите са несериозни , от едно допиране 100 % си бременна , даже в повечето случаи са близнаци , утре както станеш веднага хващай майка ти под ръка и към гинеколога !
    П.С , Ако не побързаш , ще се роди , докато се къпеш , в повечето случаи е с три крака :Х ..
    хах, отвратителни сте ама и темата е мн тъпа, щом няма проникване, няма и бебе

Голям фен Аватара на stambelan
    Цитирай Първоначално написано от sassy123 Виж мнението
    хах, отвратителни сте ама и темата е мн тъпа, щом няма проникване, няма и бебе
    Ти също поддържаш интересна теза.
    C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!

Цитирай Първоначално написано от TROLLDADLOLCAKE Виж мнението
    Как можа да пропуснеш да й кажеш, че ще й се родят от пъпа и най-вероятно ще са хермафродити? Тцтц, хем даваш на момичето знания, хем забравяш най-вожното..
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Цитирай Първоначално написано от xPafx Виж мнението
    Как можа да пропуснеш да й кажеш, че ще й се родят от пъпа и най-вероятно ще са хермафродити? Тцтц, хем даваш на момичето знания, хем забравяш най-вожното..
    Point me ;( , Тотално забравих да и кажа , че е ако го е целувала с език вече има СПИН ;((( , съжелявам за теб , авторке !
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си