- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем?
^Глупости. Ама пълни. Хората не се променят ей така от нищото, за толкова кратко време пък е съвсем абсурдно (може и да се случи нещо такова, но е невъзможно промяната да е брутално негативна; мисълта ми е, че ако по принцип си осъзнат няма как изведнъж да се превърнеш в поредната заблудена душа ;;обикновено се променяш в положителна посока, но си трябва осъзнаване на доста неща, което пък не е като да щракнеш с пръсти.) Истината е, че чисто и просто в началото не е било до такава степен явно всичко, един вид ти е проверявала границите и впоследствие като е разбрала, че може да те върти, се е показала в пълния си блясък. ; )
Последно редактирано от paradosou : 12-02-2012 на 22:21
мен ще ми е интересно да следя какво ще стане с тази случка...дано момчето си намери някоя по-пич
![]()
Тва ти е проблема. Всички лъвове сте такива
БТВ и аз съм лъв,знам си стоката просто.
maDamn
Да,да,да толкова красиво момиче и няма как просто![]()
Мъж съм .. лъв съм както ти каза
![]()
просто отиде работата
![]()
![]()
Те тава йе. Дръж го здраво и не изпущай![]()
maDamn
Казах го относно горния му пост. В компания - винаги трябва да са център на внимание , просто неизличимо голямото Ни его ни играе лоша шега,щото не можем да се харесаме на всички. Много силно обичаме,ама много лесно могат да ни подмамват с благи думи и похвали,щото за да спечелиш един лъв трябва да му галиш оргомного му его. А настъпиш ли го за опашката става кофти. Съдя по себе си, аз съм такава,но осъзнавам,че не мога да се харесам на всички и не си го слагам - колкото по-рано , толкова по-добре!
maDamn
Да,естествено !! И аз съм такъв ,аз пък мразя нацупени хора.. Смисъл много съм весел такъв ,енергичен само смях да има и такива нацупени сериозни и слабото има давам !
А за момичето отрязах я и тя отишла веднага при друг ...И няма да й подаря подаръка !!!!!!!!!!!!!
![]()
До тук спри.Ти вече си зависим от нея.Като дрога ти действа.Ти,не трябва да зависиш от нея,кога ще се видите и чуете.
Нямаш ли си личен живот и други занимания освен нея?
И повярвай ми ,досадно е като се видите секи път да и мрънкаш примерно,що днес не сте се чули и видели.Момичето явно си има и друга работа.Не се превръщай в досадник и лепка.
Ще я загубиш.Направи така,че на нея ти да и залипсваш.
Аз гледах на пред и протягах ръцете,когато решихте да ме предадете,умрете копелета гадни,умрете.аз пак съм тук и не може да ме спрете!
fenikss_, да вземеш да попреглеждаш темите ли...? А не само първото мнение.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
То така става да залипсваш на някого. Няма как,ясно е ,че мацката го не ще. Той си е дал сметка и я е оставил.Само не прави грешката ,ако тя те потърси,дори и за най-малкото - да и тичаш след гъза. Просто недей. Пак ще те прецака.
maDamn
Не мацката ме иска,ама просто иска по отворена връзка ,а аз не !
мани, не си е работа тва...
връзка - friends with benefits![]()
maDamn
да да да точно хахахахха не ми пука е хахаха + ми е ,че не ги приемам кой знае колко навътре тези "любовни" истории ,не вярвам в такива глупости само привличане и някакъв навик !