- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да постъпя?
Има едно момче с което сме в един клас от тази година ,аз съм новата.И така може да се каже ,че сме горе долу приятели говорим си питам го разни неща и така и не съм се усетила даже кога съм хлътнала така ,вече целия клас го знае тъй като все ни виждат заедно даже казах ,че го харесвам а когато питаха него не отговаряше правеше се ,че не чува и после каза нещо от сорта:какви ги говорите бе? нещо такова и се така.В часовете стоим доста близо и двамата на 1вите чинове той в срадата и аз от към прозореца и така понякога ме гледа в очите и тогава усещам как всичко в мен се обръща ,а той е срамежлив и толкова сладък и ми изпраща приятелите си да ме разпитват за мен разни неща както и аз моите и така.Случи се така че рзбрах че най-добрият му приятел въобще не ме харесва и аз незнам защо и ми наговори лоши неща за моето любимо момче ,каза ми че не искал да говори с мен ,не ме понасял бил и аз се ядосах и като малко дете му се хванах и така вчера го изчаках пред тях и го разпитах дали е вярно той естествено отрече и така аз още повече се обърках тъй като искам най-сетне да му призная ,но сме в 1 клас и всеки ден заедно и ако той не изпитва към мен същото ще ни е неловко и то доста мисля ,няма да знам как да се държа с него.
Въпроса ми е вие как бихте постъпили ако ви хареса или сте харесвали някой от класа си бихте ли му казали?
П.C :извинете ако имам грешки![]()
бе стига си играхте да пращате скаути да ви вършат работата, вземете се разберете, той като е такъв, иди ти, заговори го на тази тема, покани го на кафе, както го обясняваш, те харесва със сигурност.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Не е задължително веднага да му признаваш.Принципно не съм фен на това-'харесвам те'.Всичко си личи от отношението-ама верно оставете скаутите намира и се разберете на 4 очи![]()
Изглежда лесно да отида и да му призная не че ме е срам да говоря с него за това ,но ме е страх след това нали все пак всеки ден ще го виждам и затова ми е неудобно и се колебая
и така става.
Също и от възможноста да ме отхвърли![]()
само не му се оплаквай, щото тогава ще стане тъпо. Кажи му така и така, искам да сме си такива и такива, ама еди какво си, кратко, много ми харесваш, готово.
e, като те е срам и страх, стой си и си въздишай по него отдалече. Риск печели, риск губи.
Хаха, аз пък като бях малък едно момиче, което ме харесваше изпращаше приятелката си, за да ме разпитва, пък аз я харесах нейната приятелка и после тръгнахме и момичето в крайна сметка пи една студена вода.![]()
Аз не съм пращала приятелки да го разпитват пък и освен това питах приятелите му дали си има приятелка дали е свободен такива неща което ме беше неудобно да го питам
става въпрос за приятелите ми момчета ,а не приятелки
Може ли да попитам как да постъпя ако ме удари 21 годишен недорасъл идиот ? Ще има ли някакви последствияБлагодаря предварително