Има едно момче с което сме в един клас от тази година ,аз съм новата.И така може да се каже ,че сме горе долу приятели говорим си питам го разни неща и така и не съм се усетила даже кога съм хлътнала така ,вече целия клас го знае тъй като все ни виждат заедно даже казах ,че го харесвам а когато питаха него не отговаряше правеше се ,че не чува и после каза нещо от сорта:какви ги говорите бе? нещо такова и се така.В часовете стоим доста близо и двамата на 1вите чинове той в срадата и аз от към прозореца и така понякога ме гледа в очите и тогава усещам как всичко в мен се обръща ,а той е срамежлив и толкова сладък и ми изпраща приятелите си да ме разпитват за мен разни неща както и аз моите и така.Случи се така че рзбрах че най-добрият му приятел въобще не ме харесва и аз незнам защо и ми наговори лоши неща за моето любимо момче ,каза ми че не искал да говори с мен ,не ме понасял бил и аз се ядосах и като малко дете му се хванах и така вчера го изчаках пред тях и го разпитах дали е вярно той естествено отрече и така аз още повече се обърках тъй като искам най-сетне да му призная ,но сме в 1 клас и всеки ден заедно и ако той не изпитва към мен същото ще ни е неловко и то доста мисля ,няма да знам как да се държа с него.
Въпроса ми е вие как бихте постъпили ако ви хареса или сте харесвали някой от класа си бихте ли му казали?