- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ИГРА: Опишете бившия/та с една дума.
то е адски дразнещо тва "Ох, колко жалко", "Съжалявам такива като вас", "Жал ми е.." и всякви подобни, които авторите на подобни мнения използват за да се извисят косвено над горките жалки нещастници, писали в темата "по този грозен, отвратителен начин" за "човечето, с което сте се прегръщали" и етц.
е па не всичко е истинско.
не уважавам всичките си връзки. не всички са значели нещо за мен. или и да са, вече не значат и не заслужават хубавите ми определения.
сега си е за сега.
но винаги трябва да има четене на морал :д
и думи като "плюеш" (по миналото, да кажем), за да звучи по-гадно. добро боравене с думите, де.
успях да се почувствам зле, сигурно това е била целта :д
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
непознат
I'm sitting here in the boring room
It's just another rainy Sunday afternoon
I'm wasting my time
I got nothing to do
I'm hanging around
I'm waiting for you
But nothing ever happens
За теб не е нормално , окей, аз не го наричам така с цел да обидя и етц. просто поведението му е такова и просто тази дума го описва...нито изразявам злоба или един вид , че не съм нормална..
Единствено не съм била нормална да се занимавам с такъв нарцис, не ми ги говореше пиян тези неща, което е жалкото. Не се изкарвам и жертва, за да получа утеха-аз когато трябваше съм я получила. Просто го описах с "лайно" заради поведението, ми, такова е по дяволите...аз бях глупачка, признавам си, да се занимамвам и той да ме наранява и да продължавам, да, но бях и малка. Не се смятам обаче за ненормална !
ПС-няма как държанието ми е да е пробудило това негово държание-държах се перфектно, нито съм скандалила, нито сметка съм му държала, не съм се оплаквала..въобще, звезди му свалях, а той накрая отбягваше да ме целуне даже под претекст, че трябвало да е пил, за да се целуваме-е, моля ти се, мнението ми си остава НЕпроменено![]()
Точно за това,което написа в ПС-то говорех като дадох за пример моя бивш.Всяка му е сваляла звезди (и тая преди мен,и двете след мен,а за останалите не знам),слушали са го като кученца и само дет' не са му целували краката.Оня каже "Днес не ми се излиза" и те си стоят вкъщи;каже "Днес ще ходим еди-къде-си" и те пак слушат и изпълняват докато при мен ги нямаше тияЯвно някои мъже като видят,че жената прави всичко за тях за да са щастливи и започват да се държат гадно ...
Иначе не те упреквам,нито пък мнението ми в началото беше насочено точно към теб - говорех като цяло.Ако аз се държах като теб с въпросния сигурно и мен щеше да унижава по подобен начин (за мен това с отбягването и обиждането си е унижение),нооо за щастие характера ми е по-различен и не се е стигнало до тамНе гарантирам и че няма да ми се случи някога да съм в подобна връзка,но към момента просто ми е наистина странно.
Мисля,че се изяснихме.Предлагам да приключим с тази тема,че и без това не малко си поспамихмеА на теб ти желая да не попадаш втори път на такъв боклук
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Изяснихме сеБлагодаря, дано на никого не се сучва.. и спирам със спама
![]()
С доста детски акъл беше... и може би това беше причината да се разделим.
Жиголо![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Безчестен.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Добър.
Не мога да се сетя нещо негативно, все пак съм го обичала..
сдуханяк
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
може би объркан![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Муден, бавен, дете.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
абе с 1 не мога , но много добро момче , което наистина ме обичаше , но аз така и не го възприех като повече от приятел..
Лъжец
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!