- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ИГРА: Опишете бившия/та с една дума.
Оф, бе, заяж ми се сега за това :д
Ами ако за да приключи връзката и да остане така наречен "бивш" е употребявал сила, е изневерил, е проявявал психически или физически тормоз, ако ви е излагал публично не един път, ами ако ... много други лоши неща, тогава нямаме ли право да го наречем "боклук". Хайде, хайде.
Казвам го като човек, който не нарича бившия си приятел с обидни имена, но не мислете, че всяка връзка, колкото и трудна да е била или успешна, категорично човек трябва да я помни с добро, щото видиш ли "сме гребали в една лодка".
Може и да си права, ама... като момиче с двама много свестни бивши гаджета... какво да кажа, явно съм си ги избирала добре.
Специално за излагането публично и за психическия тормоз се иска позволение.![]()
За физическия е ясно, че понякога е изключително неочакван и те сварва по бели гащи, защото никога не си го очаквал от дадения човек. Само разсъждавам де, не ми се е случвало, слава Богу.
Това за прилагането на физически тормоз наистина е ужасно нещо и си заслужава най-обидните думи. Но доста хора много редят бившите си, без да има реално причина. Което е лошото.
На мен са ми изневерявали, не е приятно, но все пак не бих си нарекла бившия "боклук", въпреки това. Психическия тормоз пък е нещо, което съвсем зависи дали сам ще допуснеш, както и публичното излагане, което не е еднократно.
Дреме ми каква е била бившата. Щом е бивша за какво изобщо да мисля за нея?
Некрофил.
утайка
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3