.
Отговор в тема
Страница 7 от 7 ПървиПърви ... 34567
Резултати от 151 до 163 от общо 163
    Повече от фен Аватара на seek&destroy
    Прекалено добряк.

anonymous708973
    Guest
    Свястно момче, работяга, много грижовен.

Лиланда, Клоуд определя бившия си като настоящ, щото са заедно, например. Мисля, че са и женени, да ме извинява мацката, ако съм се объркала. Представяш ли, някои хора нямат бивши, какъв ужас!

Цитирай Първоначално написано от SpiritInBlack Виж мнението
    Не знам дали осъзнавате сами кви дузпи си вкарвате като наливате хора , с които сте гребали в една лодка . Не само тва ви изкарва идиоти,че сте ги търпяли , ами и е жалко да се изказвате за бивши по този начин , честно ;/
    Винаги съм смятала така.

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Клоуд
    ahahahaha

anonymous708973
    Guest
    Оф, бе, заяж ми се сега за това :д

Мега фен Аватара на 102
    Клоуд Дебюсии

Повече от фен Аватара на seek&destroy
    Ами ако за да приключи връзката и да остане така наречен "бивш" е употребявал сила, е изневерил, е проявявал психически или физически тормоз, ако ви е излагал публично не един път, ами ако ... много други лоши неща, тогава нямаме ли право да го наречем "боклук". Хайде, хайде.

Казвам го като човек, който не нарича бившия си приятел с обидни имена, но не мислете, че всяка връзка, колкото и трудна да е била или успешна, категорично човек трябва да я помни с добро, щото видиш ли "сме гребали в една лодка".

anonymous708973
    Guest
    Може и да си права, ама... като момиче с двама много свестни бивши гаджета... какво да кажа, явно съм си ги избирала добре.

Специално за излагането публично и за психическия тормоз се иска позволение.
    За физическия е ясно, че понякога е изключително неочакван и те сварва по бели гащи, защото никога не си го очаквал от дадения човек. Само разсъждавам де, не ми се е случвало, слава Богу.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Специално за излагането публично и за психическия тормоз се иска позволение.
    За физическия е ясно, че понякога е изключително неочакван и те сварва по бели гащи, защото никога не си го очаквал от дадения човек. Само разсъждавам де, не ми се е случвало, слава Богу.
    Всичко може да те свари "по бели гащи".

Хората се променят. Това, че някой се е променил към нещо, което не харесваш/не понасяш/презираш, не означава, че си "блял" в началото.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от seek&destroy Виж мнението
    Ами ако за да приключи връзката и да остане така наречен "бивш" е употребявал сила, е изневерил, е проявявал психически или физически тормоз, ако ви е излагал публично не един път, ами ако ... много други лоши неща, тогава нямаме ли право да го наречем "боклук". Хайде, хайде.
    Това за прилагането на физически тормоз наистина е ужасно нещо и си заслужава най-обидните думи. Но доста хора много редят бившите си, без да има реално причина. Което е лошото.
    На мен са ми изневерявали, не е приятно, но все пак не бих си нарекла бившия "боклук", въпреки това. Психическия тормоз пък е нещо, което съвсем зависи дали сам ще допуснеш, както и публичното излагане, което не е еднократно.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Дреме ми каква е била бившата. Щом е бивша за какво изобщо да мисля за нея?

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak Виж мнението
    Дреме ми каква е била бившата. Щом е бивша за какво изобщо да мисля за нея?
    На думи е така, но на практика всеки човек който ти е бил близък по някакъв начин, остава почти доста завидна следа в съзнанието ти, така че все няма как да я забравиш изцяло. Тук говорим за случаи с връзки по дълги от 1-10дни нали.

Мега фен Аватара на babity
    Некрофил.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си