Начи брат ми е отрватителен чесно.. тои е на 25 аз съм на 18 (7 години разлика сме) начи цел ден ме дразни и ме тормози за тва че се едно аз не праа нищо... той щото е правил некви неща на моита възраст бачкал е и т. н. очаква и аз същото да праа ..сега тои по 5-6 месеца седи в нас.. и отива да работи некаде за 1-2 месеца... и си изкарва пари... но всеки ден ме дразни само и вика че съм безполесен нищо не стаа от мен.. и т.н. Аз разбирате ли абитурент съм тая година а тои даже и даскало не е завършил..... и сега по цел ден ми вика да чиста да готва и т.н. Начи хубаво тои плаща аз чиста готва там и тоя тапанар се недоволен.... Е днеска примерно вика изчисти под дивана или абсорбатора... и аз му викам къв е смисала щото нали като местим мебелите и ги пренареждаме чистиме отдолу... то не се вижда и тоя тапанар ми вика цитирам "Дришлио ще чистиш както аз кажа" Начи мен тва дришлио разбирател и ми бърка под кожата.. чесно ви казвам тоя човек ме изкарва извън нерви и секи ден така продължава ама за наи дребните неща а тва щото той е много импулсивен човек и се той треа да е прав винаги си мисли че той тряя.... който квото и да каже дори да е верно щом той не го е казал не е верно... баси шитнята искам тоя шибаняк да мре