Oт една седмица и половина някъде са ми излезли някакви пъпчици такива мънички, и то САМО на края на дясната ми буза, тоест най-долу на бузата, не знам дали обясних като хората.
Както и да е, та точно там и само там са ми излезли, адски странно е и не знам от какво, къде и как да ги махна. Мазах ги с какво ли не, кремове, маски, даже четох някъде, че кисело мляко с мед помагало, та и това пробвах. Никакъв резултат.
Вече започвам да си мисля да не е някаквя алергия.
Някой от вас имал ли е такъв проблем?
Адски досадно е вече.
На мен често ми излизат такива, но са малко и не се забелязват, само като ги пипам се усещат. Не съм им обръщала голямо внимание и от време на време ги цапвам с крем Здраве. Предполагам ще ти се махнат сами. Но ако не изчезнат отиди на дерматолог, може наистина да е някаква алергия.
Преди няколко месеца и на мен ми излязоха такива, но по двете бузи.Скоро реших да ги мажа със спирт, мазала съм ги не повече от 10 пъти и почти ги няма. Не знам дали е от спирта или просто са се махнали от самосебе си.
Пробвай да третираш мястото със салицилов спирт , а след това с една от почистващите маски на Avon без алкохол.При мен имаше ефект![]()
Аз си имам такива, но само на пипане се усещат и са малко...Но отиди на дерматолог
На твое място не бих пробвала да ги третирам с Avon. При кожни проблеми трябва да се внимава с козметиката и, ако се ползва, да е възможно най- качествена..
И аз подкрепям.
Иначе и на мен отвреме навреме ми излизат, ама бях спряла да им обръщам внимание, даже бях забравила, че ги имам. Нямам идея от какво са ми, ама май с повече ексфолиране се махат, но все пак не рискувай, ако искаш отиди на дерматолог, за да си сигурна.
И аз скоро имах такива точно на дясната буза, но за седмица си изчезнаха. Не обръшам огромно внимание, ако не е нещо изключително фрапантно.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Не разбирам много за какво става дума... Студова алергия?
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
И аз ти препоръчвам първо да пробваш с алергозан... После вече мацай с кремчета и тнт .. ако не се махнат иди на дерматолог