.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Как да го накарам да ме хареса.

Здравейте от известно време се мъча да сваля едно готино момче.На 12г. съм и той също.Аз съм малко под неговото ниво смисъл не съм толкова добра в ученето като него имам 5 а той 6.И пак да се върнем на темата моля ви за съвет как да го сваля.Аз никога не съм говорила със него и приятелите ми ме носят на ръце за да се запознаем и дори си правят шеги със мен.Сигорно той ме мисли вече за откачалка.
    МОЛЯ ВИ КАЖЕТЕ МИ КАКВО ДА ПРАВЯ.

Цитирай Първоначално написано от samagiee Виж мнението
    моля ви за съвет как да го сваля.
    С тухла четворка от терасата.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    с твоето писане къде трябва да учиш, за да имаш и 5?
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

олеее .. проблемът ти е мега сериозен ти си на 12 и не си "свалила" момче .. ужссс как ще го преживееш бе човек?
    тва са лапешки (буквално ЛАПЕШКИ) истории. Не искам да казвам че ти е прекалено рано за такива неща или нещо оот тоя род ама .....и все пак толкова ли е трудно да му кажеш ?????

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Изкарай 6 и ще си падне по теб.

Мега фен Аватара на Chacho
    Не можеш да го накараш. В тия неща никога няма нищо сигурно. Дръж се нормално, не прекалявай с емоциите, бъди честна, потърси контакт с него и да не ти пука. Квото стане.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

омг .. на 12 години и вече искаш да го свалиш ... вземи една тухла и го удари по главата и е свален

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Като за начало - малка си, де си се разбързала? на 12 години,ама го харесвала. Алоооо ,моме, теб те е срам да говориш пред него, та кво остава да го сваляш. То ,ако става така... ебаси
    седи си на гъзето...
    Интересно ми е, в една паралелна вселена,ако станете гадженца на 12 ,кво!? Ще се държите за ръчички, ще ходите заедно на сладкарница и ще си делите парите от закуската лЕ?
    Все тая.
    maDamn

Супер фен Аватара на shmatarok
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Като за начало - малка си, де си се разбързала? на 12 години,ама го харесвала. Алоооо ,моме, теб те е срам да говориш пред него, та кво остава да го сваляш. То ,ако става така... ебаси
    седи си на гъзето...
    Интересно ми е, в една паралелна вселена,ако станете гадженца на 12 ,кво!? Ще се държите за ръчички, ще ходите заедно на сладкарница и ще си делите парите от закуската лЕ?
    Все тая.
    Мани, поколението много се разви... на 11-12 години вече се свалят... мдам..

Авторке, недей се занимава с глупости, гледай си учението, явно има нужда.

Може би не знае точното определение на ''свалям'' и е искала да каже ''да му се харесам''... Ама ако пък знае какво означава ЛОЛ!! Май наистина децата от 21 век са идиотчета ;дд аз съм последната година на 20 век (на 13) и никога не съм си и мислила да ''свалям'' някой... По-скоро чиста и невинна детска любов, но да ''свалиш'' някой на такава възраст??
    Съвета ми е-започни да говориш с него НОРМАЛНИ неща, а не флирт от филмите! Само не се сближавай прекалено с него приятелски, защото можеш да попаднеш в ЗОНАТА, както съм аз... Така че отпусни се, не се притеснявай, кажи му да ти помогне по някой предмет и то ше се наредят нещата

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Абе всички се подиграваме на 12/13 годишните,които пишат във форума,ама и ние сме били така,и за нас това са били големи проблеми . В случая бих ти казала,обясни му,че го харесваш,за да си обясни той твоето държание и да не те мисли за "откачалка".

ех проблем, че и нямаш още какво да покажеш, че да му паднат очите ...... трагедия

Абе хич не си мисли, че просто трябва да си кифла и той ще се върже. Момчето може и да не си мисли, че си откачалка. Вместо да прекарваш време в чудене какво и защо просто отиди при него и поговори с него. току виж сте намерили обща тема за разговор. И оттам нататък го покани на една пица или там каквото ядете и готово!

седи си на гъзето...
    Все тая.
    Е, ти не си ли бил на 12? Не си ли изпитвал такива чувства?

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    С тухла четворка от терасата.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от GermanGirl Виж мнението
    Е, ти не си ли бил на 12? Не си ли изпитвал такива чувства?
    Не, не съм.
    maDamn

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w Виж мнението
    Изкарай 6 и ще си падне по теб.

на всички възрасти ги има тия неща, но не му казвай директно, за да има интрига, гледай си ученето, имаш време за гадженца и от мен да знаеш момиченцата не свалят момченцата, а обраното по принцип става, така че овладей страстта и го остави като не те харесва, а според мен той не те, защото ако беше така нямаше да те смята за откачалка,а щеше да се е сетил за какво са напъните. И още нещо, не си му под нивото щото той изкарвал 6.. това са глупости, оценките дори и на тая възраст нямат значение, ако си симпатяга и в случая ако си негов тип момиче.. щом не си, остави го ще си хванеш друг.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Ходи у тях да му обясняваш уроците. Може и обратната тактика- да му звъниш кои задачи имате за домашно.

Е в те такава тема сигурно пиша за пръв път през живота си

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    седи си на гъзето...
    Все тая.
    Всъщност да. И е мегасладко Порасне ли, започне ли с това-онова, край вече на тия платонични отношения и на срама да говори с него, тайното обожание и т.н. Хубаво е всяка възраст да се оцени с плюсовете си.

Пантерата
    Temet Nosce

벨야카

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си