.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Ами смятам да я застрелям с предложение.....

Мега фен Аватара на Chacho
    Само да не идеш при нея с рози и стихчета.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

неееееееееееееее, чак такъв романтик не съм...... Но никога не е късно да се проваля

Супер фен
    брато, помисли си много добре дали можеш без нея.

няма нужда да ти казвам, но това добре няма да свърши. дано да греша, но от практически опит, дори от съвсем пресен казвам - ще съжаляваш много, ако наистина си държал на нея. ще искаш да си си затраял и да си си намерил някоя друга, а не да губиш ценен човек.

знам, че няма да послушаш, щото аз никога не слушам също какво ми казват, но след месец-два пиши пак

Голям фен Аватара на slimbo
    Виж ся , ако скоро е скъсала и е така да се каже ранена сега е моментът... Първо и покажи ,че си до нея , после и покажи близост , накрая я целуни/ преносно и буквално / , действай бавно и не я притискай ...Направи така , че и тя да се влюби и бъди мил , момичетата обичаме подкрепата и да виждаме , че момчето до нас е силно и ни пази и разбира айде успех

Голям фен Аватара на slimbo
    Цитирай Първоначално написано от assd Виж мнението
    брато, помисли си много добре дали можеш без нея.

няма нужда да ти казвам, но това добре няма да свърши. дано да греша, но от практически опит, дори от съвсем пресен казвам - ще съжаляваш много, ако наистина си държал на нея. ще искаш да си си затраял и да си си намерил някоя друга, а не да губиш ценен човек.

знам, че няма да послушаш, щото аз никога не слушам също какво ми казват, но след месец-два пиши пак
    Абе аз бая филми гледам ама може да намерят голямата любов :P

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Веднъж влязъл във "friendzone-та", няма излизане от там. Ако не ти е показала с някакви големи сигнали, че не си там, изобщо не разваляй приятелството.
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

А бе честно да ви кажа, започнах да се замислям дали да си рискувам приятелчицата или да си я пазя като "ценен човек"(както каза някой по - горе), на който разчитам.
    За сега съм си само приятелче, пък ако усетя че ми дава някакви сигнали ще знам как да действам.

@assd, ти може да не слушаш винаги, когато ти се говори, обаче аз тоя път се замислих и ще постъпя както трябва, за да останем истински приятели.

btw, откакто се разви тази тема, като че ли започнах да потискам чувството в мен и някак си се чувствам по - добре ;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си