- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За нея аз съм just friend
Е па здравейте, бих искал да чуя вашето мнение относно моя проблем...
Е та така.. имам една приятелка, която ми споделя абсолютно всичко, даже и с кого е правила СЕКС.....
Аз да не съм гей мамка му, че да ме интересува с кой се е... :Д
та така, тя преди месец скъса с гаджето си, с когото ходеха около 2 години и аз ся постоянно стоя и си мисля как да й кажа, че я харесвам и че искам да ходим хД щото ако ми откаже, това донякъде означава, че престава да ми бъде приятелка....
Риска си е риск, мисля да рискувам, но не ми стиска...
Вие какво ще ме посъветвате?
И моля, ако ще се присмивате, просто подминете темата![]()
2 години връзка е доста. Ще ѝ трябва време на момичето малко да се съвземе, да си събере мислите. А ти би могъл да ѝ покажеш, че си до нея и просто да ѝ намекнеш за чувствата си. Вярно е, че понякога чувствата развалят всичко, НО не е задължително това да е винаги. Дори тя да не ти отвърне, това не означава, че вече няма да сте приятели и да споделяте. И все пак, обърни внимание на реакцията ѝ към намеците ти. Ако реагира добре и ти отвръща, значи имаш шанс. Ако не... сам си направи изводите и просто продължи напред. Знам, че по-лесно да се каже, отколкото да се направи, но ако не си безумно и отчаяно влюбен, значи ще имаш шанс да избягаш, ако се наложи. Успех!![]()
Тя и сега не ти е; имаш ли някакви различни от приятелски намерения спрямо нея, приятелството отива в девета глуха.
Истината е, че не те възприема като момче, с което би могла да има връзка, а си те ползва за разтоварване. Стабилно трудно ще е да я накараш да те погледне с различни очи. Всъщност не можеш нищо да я накараш, двустранност се иска. Намери си друго момиче, дръж се по различен начин, покажи характер и може и да потръгнат нещата.
не бързай да и кажеш.. точно сега има нужда от време.. бъди до нея и след време и НАМЕКНИ нещо.. защото ако го направиш сега хубавия вариант може да стане лош.. т.е. да тръгне с теб защото и е гадно и като се съвземе да реши че иска малко да е сама или че иска някой др и т.н. ... така че изчакай,но докато чакаш бъди до нея
не недей !!не си заслужава, щом едно момиче ти споделя значи тя ти има довериеа ако и предложиш това ще промени всичко.. Ако Не приеме:
1.Ще загубите приятелството си!
2.Ще изгубиш и самата нея!
3.Ще ти е много много много гадно!
Ако приеме:
1.Малко е странно да се целуваш с приятелка
2. Момичетата НИКОГА не тръгват с свои добри приятели
3.Рано или късно ще скъсате и я губиш
Така, че недей .. Избий си я от главата .. БЪДИ И ПРИЯТЕЛ .. НЕ Я ЗАЕБАВАЙ ! Но започни да излизаш с друго момиче мисли за друга избий си я от главата !Поне според мен това е най-правилното решение .. Ще я изгубиш . !
Не и намеквай нито нищо
![]()
Не искам да бъда груба, просто изказвам несъгласие относно коментар - съветвате момчето да не се занимава с приятелката си, да си намери друго момиче и така хем да си има гадже, хем приятелка, с която да споделя и да са си BF. Е, според мен така не става. Рано или късно, гаджето му ще започне да ревнува, ще иска да премахне приятелката му, ще му каже "Аз или тя" и какво - момчето застава между чука и наковалнята, което е адски гадно положение. Така че дори в този случай, момчето ще нарани и загуби някоя от двете или и двете. Според мен, той трябва да си изясни чувствата към първото момиче и да види какви са нейните чувства. Ако между тях не стане, той просто ще е принуден да се отдалечи от нея. Авторе, не мисли, че това е нещо лошо. Просто ще продължиш напред и ще намериш друго момиче, при което чувствата ще са взаимни, с което също ще споделяш и ще бъдеш приятел.![]()
адски трудно е ако си фриендзонът да те възприеме като обект за сексуално желание. почни с игнор и после калибрирай
Действай както намериш за добре, според мен нямаш никакви шансове. Въпросът е, ако не стане, да го приемеш мъжката и да продължиш напред след това.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
A minute of silence for our brothers in the friendzone...
Загубена кауза е това. Намери друго момиче с нея няма да стане.
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
Представи си, че и тя го харесва и я е срам да му каже. Един от двамата има ли чувства приятелството се превръща в наказание. А ако и двамата се харесват и ги е срам да си признаят, направо глупост!
Щом ти споделя толкова лични неща значи ти има доверие. Това е доста голям + като начало. Хубаво е да изчакаш малко, защото все пак предишната й връзка е била доста продължителна, но не прекалено. Де не си намери някой друг през това време и ти пак да си останеш с разказите за срещите им. Действай и не се притеснявай за отношенията, които имате сега. Няма по - лошо от това, да гледаш човека, когото харесваш с друг/друга.
За да ти е по-лесно ...
1.Признаваш и чувствата си
2.Тя те отрязва и ти казва, че на теб винаги ще гледа като приятел
3.Моли те да останете приятели
4.Ти осъзнаваш, че не само в момента няма да тръгне с теб, ами ... никога
5.Отрязваш я и ти като приятел
6.Всеки по своему и здрасти няма да си казвате.
Тва така или иначе ще стане, от теб зависи кога.
Действай и рискувай.
Аз гледах на пред и протягах ръцете,когато решихте да ме предадете,умрете копелета гадни,умрете.аз пак съм тук и не може да ме спрете!
хахаха
Така и ще направя, защото просто аз не мога да й бъда "просто" приятел...
Ще рискувам, защото тя така или иначе, както каза някой по - горе то вече не е никакво приятелство щом единия прояви повече от приятелски чувства.
Имаше един цитат .. "Да даваш приятелство на този, който иска любов е като все едно да даваш вода на гладния" .. много вярно..
Просто ще опитам късмета си, майната му на всичко и мерси за подкрепата ;]
Амаа не бързаай. Тя току що е излязла от дълга връзка. И да й кажеш много е вероятно да получиш некоректен отговор.
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
^аз си стоя с месеци сама и не ща никого след тегава раздяла. Т.е. има такива и такива..
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Като дойде подходящия, нема да седиш месеци.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
И аз съм бил в сходна ситуация ( не ми е споделяла с кой се ебе де) Решението е само едно grow a pair of balls и move the fuck on. Щом тя те направила опция, ти я направи история. Спри да и пишеш, да и звъниш и т.н. Продължи със ТВОЯ живот. Опитвай се да не мислиш за нея, ще ти държи влага 2-3-4 месеца макс половин година, но такъв е живота. Няма какво да се държиш за нея като удавник за сламка. Един ден тя сигурно ще те потърси, но вече ще е твърде късно, защото ти си ще някъде напред напред... а тя ще е останала зад теб, в миналото
Така, че дигай си задника и продължавай напред, няма кво да с губиш времето.
Последно редактирано от Takaki Tono : 12-02-2012 на 11:43
^Дали ще му държи влага, дали суша...![]()
Никакъв шанс нямаш, отрязвай я и продължавай да търсиш друго женско. Другото е загуба на време и нерви.
Добре бе мамка му, помислете малко... вместо да е заебавам по - добре да се опитам така или иначе ще е кофти чувството![]()
Само като я "заебеш" може да имаш някакъв минимааален шанс да и влезеш в гащите, сега просто си една от приятелките на които си изкарва душата.