.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Есета,теми,съчинения,анали

Пиша страхотни есета,съчинения,анализи върху зададени теми,имам страхотни материали,не неща копирани от интернет и при това на изгодна цена само за ученици.Пиша предимно теми за 11 и 12 клас,подготвям и за матури.За повече информация на лично Благодаря предварително

Ако е въпрос и аз пиша ,мога и 10листа да ти изпиша върху 1 тема,но не е въпросът да го препишеш ,a да го напишеш сам и да ти остане нещо в главата.Всичко може да ти послужи в тоя шибан живот,дори най-незначителното на пръв поглед нещо.

Моля някой да ми помогне имам да пиша философско есе на тема ''Да познаваш и да мислиш не означава да достигаш до безусловно сигурна истина,а да разговаряш с несигурността''

Много спешно ми трябва есе на една сентенция на Халил Джубран "Горко на народ, който се облича с дреха, неизтъкана от него, яде хляб, непожънат от него, и пие вино, неизцедено от неговата собствена преса..." Много ще съм благодарен ако някой помогне, не трябва да е кой знае колко дълго 1 страница е напълно достатъчно, трябва ми за утре. Благодаря предварително

Голям фен Аватара на pepa97
    Есе-обречената красота на христо смирненски-зимни вечери..за първи път ще пишем есе целия клас , а г-жата не обясни много добре какво трябва да се прави.Трябва ми за утре.Ако искаш и имаш желание го напиши...

Болка и памет в ''Обесването на Васил Левски'' ЛИС

Много ми трябва лис на тема Проблема за войната и мира в 18та песен на Илиада.Опитвам се да го напиша сама,но не успявам..не искам да го преписвам искам да имам някакъв модел от който да гледам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си