- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Със съученичката ми харесваме едно и също момче
Здравейте! Искам предварително да ви благодаря и помоля да не пишете отрицателни коментари, спестете си труда. Значи с една съученичка харесваме едно момче от нашето училище, с една година по-голям от нас. Наскоро разбрах, че и тя го харесва ( аз го харесвам преди нея ) и започнахме да се поскарваме леко от време на време. Той скоро разбра, че и аз и тя го харесваме, но нищо не каза. Миналата седмица дойде да се запознае с нея, като едно друго момиче от класа ги запозна ( мен ме знае, понеже е в един клас с брат ми ). От както се запознаха, като го питат твърди,че не я харесва, но постоянно я прегръща като я види, праща и въздушни целувки и като си тръгва и маха във фейсбук и коментира снимки... а аз толкова много го харесвам, че направо като видя и ми се плаче. Моля ви кажете какво да правяя ;хх.. Миналата вечер му писах нали да каже коя да се отдръпне и коя да остане ( понеже известно време се зарибяваше с мен и не можем да разберем коя харесва ) той каза едната да се отказва.. и аз му написах, че никоя не иска да отстъпва, защото и двете го харесваме много, а той не писа нищо.. Моля ви помогнете ми, много ми е тъжно като го видя, направо се разтрепервам, а като видя да се зарибява с нея просто съм без коментар. . . Имам чувството,че харесва нея, понеже на мен никога не ми е писал целувки, и не ме е прегръщал ;((( а вие как мислите?!? Надявам се всичко да си дойде на мястото. -
В живота винаги едната жена е златна, а другата е съкровище!!!
И аз мисля, че харесва нея. Като приятелка се зарадвай за нея, не си разваляй приятелството за едно момче и си остави 1-2 седмици шоколад, сълзи и сополи да ти мине. В любовта не винаги печелиш, но често се поучаваш. Тва ви е изпитание за приятелството, а ако не се получи с този, ще намериш друг и всяко зло за добро.
И по принцип гледайте да се разбирате, че по-добрата ще спечели. Така е най-добре и за двете ви, и за момчето.
PS: Тия разговори с него не са за по скайп, а и въобще е по-добре да си ги премълчаваш.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Това е глупаво и детцко... (а3,го харесвам първа,тя втора)(заплюла съм си го)...
Oставете го ,той ,сам да избере с коя иска да бъде.
Аз гледах на пред и протягах ръцете,когато решихте да ме предадете,умрете копелета гадни,умрете.аз пак съм тук и не може да ме спрете!
Това е глупаво и детцко... (а3,го харесвам първа,тя втора)(заплюла съм си го)...
Oставете го ,той ,сам да избере с коя иска да бъде.Освен това ,това е човек ,а не вещ, за да си го прехвърляте така....
Аз гледах на пред и протягах ръцете,когато решихте да ме предадете,умрете копелета гадни,умрете.аз пак съм тук и не може да ме спрете!
Ясно е, че не си ти . Не почвай да играеш курвенски номера и да правиш на мръсно, жалко е... ще си намериш друг.
Първо супер детинското държание. " Аз първа го харесах " "трябва да избере една от двете" ,ама дрън дрън.
Може пък да не избере нито едната. А и супер смотано звучи "избор" . Сякаш му се предлагате на тепсия, като парче месо , а той е някъв си там и трябва да си избере "най-доброто". Вие се превръщате в низши стоки ,които се предлагат на някакъв си там. Тъпо,ама тъпо! Дай си сметка толкова ли си струва да си тровиш нервите с такива глупости. Не си заслужава, нито вие сте сериозни в отношенията си, нито той ...така че...просто не си струва.
maDamn
Аз ако бях на негово място много бих се смяла. С това си поведение едва ли си го впечатлила. Остави го/ги. Нека има щастие.
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Според мен не харесва нито една от двете. Просто му е кеф няколко момиченца да му тичат след задника и да си играе с тях. Плюс това отговорът му ми подсказва, че на него му е все едно с коя ще бъде... Просто да е някоя.
Вземи го зарежи тоя и си намери друг. Няма смисъл да влагаш излишна енергия![]()
Смешна ми е тая история. Много е детска... коя първа го харесвала.. коя нз си кво. Явно е, че не харесва теб- дръпваш се и толкова.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
то не е въпроса вие, че го харесвате, а той дали ви харесва. Покани го на кафе.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Според мен и двете сте му симпатични и му е готино да ви гледа как се карате заради него. Не го интересува с коя ще е и дори едната да се отдръпне не е гаранция,че ще има нещо с другатаАко бях на твое място щях да избера приятелката си, а не някакъв си там, който не знае какво иска
![]()
Благодаря на всички за отделеното време. Ще ви послушам и ако избере нея няма да се меся, едва ли пък да правя ку*венски номера, няма да падна толкова ниско. Много ми е тъжно, но се налага да отстъпя явно... (btw: казал на една приятелка,че това момиче от моя клас била хубава, но нямало да тръгне с нея..наистина не мога да разбера какво иска,но негова си работа).
Другия път по-малко насилвайте нещата. Без да играете на счупен телефон през приятелки на приятелки.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Заебавай . Не си заслужава.
maDamn
Май не хаpесва нито една.Спокойно, ще ти мине.Ще има и дpуги.Сигуpно в момента той е най-важното нещо на света за теб, но ще ти мине скоpо.![]()
![]()
ако тва си ти на профилната ти ела си поплачи на рамото ми после ше се позабавляваме
Ако тва на снимката си ти , не знам дали бих се зарибявал с другата![]()
Последно редактирано от dude99 : 12-07-2012 на 06:59
Ей, педофили![]()
защо да си създавате главоболия - направете си тройка и готова работата