.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Lightbulb Бивши гаджета

Излизам с едно момче, което работи в София,но се прибира,за да се виждаме.От другата година прави планове да сме заедно там,което още не се знае при положение,че сме заедно от 5 месеца.Всичко е ок,но се появи един проблем.В София живее в една кооперация с бившата си приятелка,с която са били 8 години и много е обичал и ми казва,че се е разбрал с нея,още преди да ме познава,докато живеят там да не си водят новите гаджета и това били принципи,от които не може да се отметне,а много иска да е с мен и при първа възможност би се преместил,но за сега условията там са много добри и да се намери нещо подобно на същите пари би било много трудно,дори невъзможно.Как трябва да постъпя?Много го харесвам,искам да съм с него,но означава ли това нещо по-сериозно и имам ли причина да се откажа от него?

Голям фен Аватара на SkyEatsAirplane
    Град
    Dreamland
    На колко години си? Той от кога е разделен с въпросното момиче? Смятам, че сериозна връзка с такова момче е невъзможна. Не вярвай на красноречивите омайни приказки от негова страна. много лесно можеш да бъдеш наранена.
    (#) ...thats a cookie...

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Що за принципи? Щом са се разделили означава, че всеки си тръгва по своя път и е свободен да гради бъдеще с други хора. Независимо колко силна и продължителна е била връзката им, тя е приключила и с това би следвало да приключат всички такива обвързаности. Много странна история, много налудничаво и незряло ми звучи. На мен би ми било някак обидно да знам, че човекът с когото съм, все още зависи от бившата си и от подобни условности...

Ако толкова много те обича , ще те заведе , въпреки всичко !
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

На 25 е,запознахме се преди 6 месеца случайно и тъкмо се беше разделил с нея.Ходила съм там,но продължава да си държи силно,че няма да го прави,защото така се били разбрали.Докато му казвах,че това вече е недопустимо,каза,че като отида да уча там,ще се премести,а ако успее да си оправи нещата,ще го направи и до 1-2 месеца.Връзката ни е доста странна.Силна е,задълбочена,познавам се с родителите му,баби,дядовци,всички приятели.Няма един от тях,който да не му е казал,колко ме харесва,прави много неща за мен,но това е единственото,което започва да ме притеснява вече,но не знам дали си струва точно заради нея да се разделим,при положение,че имам страшно силни чувства,поне на този етап...Твърди ми,че не иска неприятности,бебешки истории и притеснения от нейна страна,както когато отидох лятото и тя разбра и започна да му звъни..

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    "В една кооперация" или "в един апартамент"?!
    Мнооого е тъпа тая работа!
    Ако му пукаше повече за теб, отколкото за бившата му според мен щеше да намери начин да поговори с нея и дори, ако се наложи да й повиши тон!

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Нямам нищо против да се поддържат приятелски отношения с бившата приятелка, все пак са делили много неща дълго време. Също така, нямам против, когато връзката е нова, да се държиш внимателно и да не искаш да застрашаваш вече изградени отношения с нови, които не е сигурно дали ще издържат.
    Но когато нещата се задълбочат, трябва да се преосмислят приоритетите.
    Може би в очите на приятеля ти, ти все още не си константа в живота му и положението ти на "гадже" може да се промени във всеки един момент.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Живеят в една голяма къща,която е на негов приятел и е на 3 етажа,с общо 3 или 4 апартамента,тя е на 2рия,а той на 3тия. Оправданието:държа си на думата играе с пълна сила и силно застава зад думите и обещанието си. Като цяло той казва,че иска да избегне комуникацията с нея и по никакъв начин не иска да говорят. Изключването й от живота му напълно,може да стане единствено като се махне оттам,което,както ви казах,твърди,че ще направи при първа възможност.Наистина,в началото не ми пукаше толкова,за да го правя на проблем,но идва един момент,в който твърди,че ще направи всичко,за да е с мен,а това още виси неизяснено. Много се чудя дали да изчакам развитието на проблема,да видя дали ще бъде решен или задълбочен и тогава да предприема да се разделяме и тн,защото усещам точно сега силното засилване на чувствата му,някак си преминаване към нов етап,защото и двамата не сме от супер влюбчивите,които си казват "обичам те" още на 2-рия месец,той дори не ми го е казвал до сега.Така че,като цяло това ми е по-голямата дилема.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от Goddess Виж мнението
    Много странна история, много налудничаво и незряло ми звучи.
    Да.

В крайна сметка не иска да си там при него, за да се съобрази с претенциите на бившата? :о
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Не че не иска,той това иска,но може да стане от другата година,при което той ще се махне оттам или в по-добрия случай,ще се махне още след няколко месеца,не знам как трябва да го напиша,за да ви прозвучи по-зряло.Смятам,че хората се сблъскват постоянно с подобни проблеми за бивши,стоящи и бъдещи любови.От това не са застраховани и най-зрелите хора,защото имам позната,която не беше ходила в бившия си приятел и впоследствие се оказа,че е женен с деца,но факт е,че не съм в тази ситуация и като цяло искам да видя мнения на обективни хора зад екрана,които не биха се притеснили да кажат какво мислят,а не да категоризират ситуацията!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Много го мислиш ... Има още време докато евентуално да се преместиш при него и много неща могат да се променят.Предлагам ти на тоя етап да се наслаждаваш на връзката ви,а каквото има да става ще стане,когато му дойде времето
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Да,не го мисля за по-нататък,защото може да бъдат нещата ден до пладне,просто дилемата ми е:"да продължа ли въпреки това" или "бягай,докато е време",интересно ми е как би ме посъветвал някой,който е доста по-зрял и по-мъдър и който няма да ми даде съвет на 16 годишна-"той го прави,значи не те харесва,не те иска,не те обича и тн".Може ли това да обърне каруца,пълна с хубави неща или трябва да изчакам точния момент,в който няма да има място за друга,все пак 8 години заедно-6 месеца разделени,някак си съотношението не е в моя полза...Той и Валери Божинов беше с Алисия и имаха дете, но това не попречи на Николета да го отнеме-бавно,но славно и да се окичи с лаврите на любовта му,защото тази история ми продъни мозъка от разпространението й в нета.И общо взето....все още не съм получила очаквания отговор,който ще наклони везните и ще ми помогне до някаква степен.

Град
    Варна
    Какво значи "бягай докато е време"?
    И изобщо каква е тази глупава дилема?
    Прецени си сама дали го харесваш достатъчно, че да искаш да се бориш за него. Или не си струва усилията. Не си застрахована, че няма да те остави за някоя следваща. Не си застрахована и че все още е възможно да се върнат старите чувства към бившата.
    Тук проблемът ти не е с него, а с теб. Ти сама да решиш какво искаш за себе си. И ние не можем да ти помогнем в този случай. Затова и ти даваме различни гледни точки.
    Ако искаш зрял съвет, попитай майка си или някой форум с мами, тук повечето са тинейджъри. Очаквай много съвети а-ла-16-годишна.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от qnicka Виж мнението
    Не че не иска,той това иска,но може да стане от другата година,при което той ще се махне оттам или в по-добрия случай,ще се махне още след няколко месеца,
    Аз не казвам, че не те иска, а че предпочита да се съобрази с претенциите на бившата си.

не знам как трябва да го напиша,за да ви прозвучи по-зряло.
    Когато разбереш очаквай по-зрели отговори.

Той и Валери Божинов беше с Алисия и имаха дете, но това не попречи на Николета да го отнеме-бавно,но славно и да се окичи с лаврите на любовта му
    Съвсем ме загуби.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

"Бягай,докато е време" е по-скоро дилемата дали ще се задълбочат или няма да се задълбочават нещата.Не смятам,че всички тук са точно на 16,а колкото до майка ми-за нея винаги ще бъде-"моето детенце на първо място,махай ги тия негодници",но факта,че с него се чувствам страхотно и това е единственото,което може да се каже,че ме притеснява,а той категорично отказва да се води спор на тази тема и затова не знам дали трябва да спра да говоря и да дойде момента,в който ще се оправят нещата или това категорично означава,че той не ме харесва,не иска да е с мен и няма да очаква нищо сериозно,което пък е в отрицание на всички други думи и действия,които прави.

Град
    Варна
    Нямаш нищо категорично. Трай си на трибуквието и виж на къде ще отидат нещата.

Според мен има нещо гнило в тая история... според мен те лъже за нещо. Малоумно е да имат уговорка "да не си водят новите гаджета там". Нали са в различни апартаменти. Какъв е проблема?!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    В 1 къща с момиче, с което е бил 8 години. Аз не вярвам най-малкото, че не правят секс вече. Пък за останалото въобще няма да разсъждавам. Може и наистина много да те харесва и да се опитва да си продължи живота, може дори да успее (зависи и от теб), но докато сте в тази ситуация, никак не вярвам да видиш голямо развитие. Не искал да има никакъв контакт с нея, но се съобразява с нейните прищевки. Да бе. Добре. Разделили са се преди половин година. Разбирам да не води други 5 дена след като са скъсали, всеки има жалост. Половин година е бая време, обаче. Би следвало да се е примирила, че вече не са заедно. Ако не се е, това не е много хубаво за теб при положение, че реално живеят заедно все още. Не мисля, че ти казва всичко.

Все пак 8г. са много време. Може би ще му трябва малко помощ да се откъсне от нея. Ако го харесваш достатъчно, постарай се да му помогнеш. Изчакай малко да видиш прави ли някакви крачки към преместване. Ако да, струва си да почакаш. Ако ли не, лошо.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

anonymous708973
    Guest
    Искаш да ми кажеш, че ако приятелят ти е искал да оправи някоя, не е можел да я води у тях?
    Ти осъзнаваш ли колко е нелепо?

Не е водил никоя,защото в деня,в който се запознавам с него(точно на рождения му ден),той прекарва последните си дни с нея,при което започва контакт с мен и на 90% съм сигурна,че не е бил с друга жена,ка моли да я е завел у тях.Прави всичко възможно да не му създава грижи на главата,но ми е чудно дали го прави,защото я обича още,което не е изключено в някаква степен....или заради себе си-спестява си драми и крясъците й

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Ако не я обичаше още, въобще нямаше да позволява драми и крясъци от нейна страна.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Абе нали знаете жените като се ядосаме и обичаме,че хвърчи перушина...накрая ще отида да и обясня нещата да вземе да се укроти,ама не ми се занимава,даже,за да и е гадно и да не се върне при нея,ще направя така,че да не пожелава повече друга жена,както казахте,то си зависи от мен.

Голям фен Аватара на magita
    Или просто, ако той я види с някое момче ще откачи. Страх го е бившата да не го засече с теб, защото тогава и тя се отмята от думата си и си води който иска, а според мен той няма да може да гледа такива работи...
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Доста мъдри хора,харесвате ми Благодаря за всяко едно мнение,каквото и да реша и да направя,поне ще имам виждания и тези за нещата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си