.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Аниме

Мега фен Аватара на tori

Аниме

Ами като гледам май има доста аниме фенове из форуми, та реших да направя една тема да обсъждаме анимета.
    Като за начало нека обясня за незапознатите, че анимето е японска анимация, а не просто рисувано филмче. Искам да питам останалите зарибени кое им е любимото аниме, жанр, любими и дразнещи герои, любими оупънинги и ендинги, най-разочароващото и безинтересно аниме до момента, последното, което сте гледали, OST... Споделете също и за любимите си яои, юрита и хентаи. Абе всичко. Може да препоръчате някое или да питате ако нямате идея какво да гледате. Разменяйте си профилите в myanimelist също. Ще помоля тези, които мислят, че анимето е детско, да видят това.

На мен любимите ми са Kaichou Wa Maid-sama, Bleach, Vampire Knight, Junjou Romantika & Kami-sama Hajimemashita. Жанр нямам, общо взето харесвам всичко почти. Любими герои са ми Усуи, Ичиго, Ренджи, Томое, Рукиа... Абе за тях се сещам пък омразни нямам. :дд Любими оупънинги са ми тези на Hakuouki, Bleach - 2, 3, 4 и всъщност има още много, много от Блийч... Също харесвам и на Рицаря вампир първия оупънинг, макар и втория да го бива. В момента гледам Kami-sama Hajimemashita, а преди него гледах Kokoro Connect, което също е доста добро и забавно аниме.

Искам да се извиня ако вече има такава тема, уж огледах ама...
    Последно редактирано от tori : 12-01-2012 на 19:03

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Здравей! Ето я оригиналната тема http://www.teenproblem.net/forum/sho...2%D0%B5/page17
    Ще те помоля да пишеш там.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Супер фен Аватара на bijou
    Град
    UK
    Хохохо обожавам Hentai !

Сега сериозно, не съм особенна фенка на анимената, но преди няколко години адски се бях зарибила по едно много психарско аниме. Hell girl май се казваше, да. Може да е старично, нооо..

За тези които не го знаят, ще разкажа каквото помня.
    Имаше някакъв сайт май, в който пишеш името на някой който мразиш и някой който искаш да умре, след това получаваш някаква кукличка май и когато дръпнеш конеца на врата й, въпросния човек умира по доста психарски начин, някакво момиченце от Ада идваше и го измъчваше, нещо подобно беше.
    Абе готино аниме.

Мега фен Аватара на Chacho
    DieselBlood вече се е включил.

Аз съм One Piece фен преди всичко.

За по-дъртите аниме маниаци, които са изгледали повечето заглавия и търсят нещо по-различно, могат да пробват Time of Eve. Малко серии са, има я японската нишка в нещата, но сюжетната линия не е стереотипна и като хубав алкохол трябва да поотлежи за да го оцениш.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

и аз съм в клуба за hentaii ии ecchi ии yaoi <33 иначе death note, hellsing, miraii nikki, elfen lied FTW.

Мега фен Аватара на tori
    О, то имало тема. Ми не съм я намерила, макар че рових с търсачката. Ще помоля модераторите да я изтрият, а ние може да се преместим там.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си