.
Резултати от 1 до 25 от общо 90

Threaded View

-Мразя да бъда критикуван, обичам да критикувам. Мразя да бъда иронизиран, обичам да иронизирам.
    -че съм голям егоист
    -Мразя критика, мразя да не успявам, мразя да се провалям в собствените си очи.
    Много от нещата, които споделяте ги имам и аз като проблем (например разпределянето на времето), но съм цитирала само тези, които според мен са наистина много належащи и трябва да ги променя, за да израсна емоционално.

Моля ви, споделяйте не просто разни черти, а нещо, което ви бърка в наистина в здравето и искате да го промените на всяка цена .

С други думи - кое е основното над което трябва да работите?

Нещо ново от мен - ГНЕВЪТ. Раздразнението от някои хора само като ги погледна. Разрушаващото "дразнене", което ми причиняват някои хора дори само когато мисля за тях, самата неспособност да се справя с отрицателните емоции.
    И най-вече приемането на критика (била и градивна), почетвъртвам.
    Направо ми е като трън в гъза да се променя, а знам, че трябва. Имам много, много да уча.
    Особено належащо ми е да спра да раздавам оценки, определения, дефиниции. Да рамкирам. Да анализирам все едно знам всички. Ще се наложи да работя и над осъждането, което правя непрекъснато по посока себе си и другите.

А такива ми ти неща - липса на воля, липса на търпение и лоша организация на време - бели кахъри - поне за мен! Ще се радвам да споделяте нещата, които наистина много ви дразнят у вас, пречат ви да живеете добре или пък смятате за сериозен недостатък, който ви отдалечава от така или иначе далечното съвършенство.

пп. Благодаря на себе си за тази тема. Облекчаваща е.
    Последно редактирано от jghgh : 12-02-2012 на 17:23
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си