.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Коледен подарък за момиче !!

Убеден съм, че има много такива теми, но са много назад... нека направим нова. Така... предложения ? Заедно сме отскоро, но все пак..

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Поинтересувай се какво харесва. Най-добрата й приятелка ще те залее с идеи, но по-добре се ориентирай към нещо само ваше, за което сте си приказвали или ви свързва даден спомен.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Ваучер за книги, дрехи, обувки, спа, козметични процедури... Бънджи или нещо от този род, ако си пада по по-екстремните неща. Бижу, гримове, парфюм, преспапие, пурети, запалка, качествен алкохол, коледно чорапче, пълно с лакомства, плюшена играчка, диск с коледни филми/песни, билет за концерт, телефон...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa Виж мнението
    Ваучер за книги, дрехи, обувки, спа, козметични процедури... Бънджи или нещо от този род, ако си пада по по-екстремните неща. Бижу, гримове, парфюм, преспапие, пурети, запалка, качествен алкохол, коледно чорапче, пълно с лакомства, плюшена играчка, диск с коледни филми/песни, билет за концерт, телефон...
    Изчерпателно!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си