- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нещо се пречупи в мен
Здравейте ,първо.Та ..с въпросното момче сме от около месец грубо казано заедно.От октомври някъде си пишем.Той ми е първият,и да знам ,че беше твърде скоро,за което сега съжалявам и знам,че не е бил правилно подбрания човек за това,но гледам да не мисля за това ,става ми тъжно иначе.Та преди мен той е бил с бившата си около 4 години..Наскоро (не от моя профил )видях,че тя си качва стари техни снимки,при което аз избухнах ..написах му съобщение,че това е тъпо,неговия отговор беше,че той дори няма в приятелите си в фб и няма какво да направи .Окей ,изяснихме се за това,разбрах ,че наистина той няма вина за това,но почна да ме гризе съвестта да не би да има нещо.След тази случка (имам чувството,че точно заради нея беше) той промени отношението си към мен ..Преди ми пишеше,звънеше постоянно ,сега изобщо не е така и ми е много мъчно,заради което.Когато го питам защо се държи така и защо промени отношението си той казва ,да изброявам ли ..поведението ми не му харесвало ,била съм се сърдела постоянно, за снимките и т.н. Аз му обясних да не намесва снимките,че това сега няма нищо общо и тн ..Та главния проблем ,според него е там ,че не може само един да бъде водещия във връзката,само той ме бил търсил,за излизане и тн ..Това не е съвсем така ,и аз съм го търсила ,но наистина той беше водещия ,но съм му обяснявала ,че съм била прекалено наранявана и затова се държа отдръпнато ..Обясних му ,че покрай университета нямам много време да излизам,супер ми е натоварено,особено сега в края на семестъра,но той това не го разбира .Само да уточня..ние само си пишехме през цялото това време,в което се караме , не знам поради какви причини ,просто той не звъни вече и така ... След това,той каза,че знае че е края на семестъра и уж ме разбирал и обеща като си дойде,понеже в момента не е тук да се видим и да говорим имал желание и тн .. Та снощи си писахме и му казах,да престане да не ми отговаря като го търся,не мисли ли как аз се чувствам,а той отвърна ,че изобщо не е видял какво съм му писала в фб,понеже някой му е разбил паролата и предполага това е бившата му (пак искала нещо да си отмъщава).Аз му написах,че искам да го видя,той каза,че и той също и му написах ако иска днес да ми пише и така ... Та така и цял ден не ми е писалЕдва ли и ще го направи то вече е 12 часа .Много се оплетох и съм много разочарована,най-вече от себе си за грубата грешка . Сега не мога да разбера , нещо бившата му ли му повлия ,други хора ли са говорили нещо за мен ,той ли мисли,че аз съм безразлична (защото така твърдеше,че аз съм била безразлична ,не съм го търсела ,той бил водещия и не ставало така). Вие как мислите ,хора помогнете,защото не знам какво става с мен ,не искам да звуча като някво лапе,но за пореден път съм изиграна и по дяволите се оставих пак да ме излъжат ... а най-вече съжалявам,че ми е първия .Докато го направихме думите му бяха "гарантирам ти ,че няма да съжаляваш" ,и за съжаление сега разбрах колко много сажалих ,за това ...иначе сме си говорили много ,говорил ми е хубави неща,държеше се супер,до този момент,в който ви казах ,че промени отношението си към мен . Има ли смисъл изобщо да се виждам с него и да говорим ,аз вече нямам сили за нищо
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·
няма, остави го и не се занимавай.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Подходила си прекалено бурно , но не би трябвало тва да е главната причина . Смисъл това не е чак толкова свързано с него , защото не ходят заедно вече друга е била причината да си промени отношението . Другото което е че е искал да си по-активна в което няма нищо лошо. Лошото е че може би от цялата тая дивотия чувствата са му охладняли за което надали имаш вина само ти , може да се е появила и друга на хоризонта .
If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.
преди да напишеш 'университета' си мислех ,че сте 8-9 клас..
държиш се много налудничаво, качвала снимки-ми да качва, теб какво те бърка, нали той сега е с теб
излезте, покажи му че държиш на него и че наистина го харесваш, извини му се за поведението си и виж след това как се държи
ако продължава в същия дух-зарежи го..няма смисъл
Не би трябвало да се връзваш за такива дребни неща.Преживяла съм момента с бившата и снимките и всичко беше от нейна страна да ми прави на пук и да се сдърпаме с него.Но уви, не и се усмихна късмета.Предполагам, че при теб е същата история.
Смятам, че трябва да го оставиш за известно време.Ако има чувства към теб, ще те потърси.Понякога прекаленото настойчиво поведение отблъсква понякога.
Относно това, че ти е първият - ще ти кажа, не го приемай чак толкова навътре.Когато приключих връзката си с първият ми приятел с който започнах да водя полов живот.Бях на мнението, че съм избързала, че съм сгрешила.Но много грешех.Всяко зло е за добро.След това имах 2 годишна връзка..бях щастлива, обичах и бях обичана..После пътищата ни се разделиха и така..Имам предвид не съжалявай.Направила си го в момент в който си го искала, не си и предполагала какви неща ще се случат.Вече много малко хора можеш да срещнеш, които са си били първите и заживели щастливо.
Горе главата!Живота е пред теб!
Остави го...
Аз гледах на пред и протягах ръцете,когато решихте да ме предадете,умрете копелета гадни,умрете.аз пак съм тук и не може да ме спрете!
И ти си се държала глупаво спрямо него!
Не знам какво му е в главата, но ако поговориш с него нормално - няма какво да изгубиш.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Защо просто не му обясниш, че не ти е безразличен и искаш да му докажеш, че ти липсва. След това просто го покани да излезете някъде и това е. Нищо кой знае какво. А това, че си в сесия, не значи, че трябва да лежиш 24/7 над учебника. Студентските години са най-хубавите, не си струва да ги хабиш изцяло върху папката и листите. Има си и други неща, които са готини в този период. Животът не е една кариера, той е многообразен![]()
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.