.
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Threaded View

Цитирай Първоначално написано от PLEYGIRL Виж мнението
    Той сам ти е казал ,че не те обича така както преди... Ти сама си го отблъснала чрез ревността си.
    Това е .. бях с момиче което просто ме отврати!!! Това колко е ревнива, когато(такива тип момичета ) правите от малки неща големи караници, и особено когато е без причина... пиша си с братовчедка си (тя беше с доста провокативна снимка на скайп) и тя като видя откачи, все едно е все едно е свършил света ... Писал съм с по малки от мен, не ми ли е била достатачна и т.н , и веднага се натиска в мен да прочете какво съм псиал и т.н(като прочете всичко и стана ясно к'ва глупст е направила, и накрая вместо да се извини или нещо подобно , почна пак да пищи що сам бил писал с нея(братовчедка ми ) ами не сам прикарвал време с нея...(тя беше в банята преди да види скайп чата .. и то не да се къпе )

Ти сама каза че приятелите му са казвали че е мъж под чехъл.... а те почнат ли да го казват сериозно ,а не да се базикат работата не е добре ( ако това са най-добрите му приптели )
    А това със страха да не го загубиш... вместо да го ревнуваш и пищиш ревеш пред него и т.н трябва да говориш сериозно с него на тази теам вместо да правиш сцени и това е.
    Последно редактирано от ToBeOrNotToBe : 12-01-2012 на 23:35

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си