.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

Голям фен Аватара на PLEYGIRL
    Той сам ти е казал ,че не те обича така както преди... Ти сама си го отблъснала чрез ревността си. Интереса му намалява и вместо да изпитва удоволствие от разговора с теб той изпитва раздразнение търси си други източници на по мило отношение без мрънкане. Щом все още не е скъсал с теб явно въпреки всичко те обича. Смятам ,че според него той има нужда да си почине от теб затова не ти звъни примерно 2,3 дни. Ти буквално си му се качила на главата със скандали за най-малките неща с цупене и муцуни. А в моментите когато нямате караница нещата са чудесни (сама го каза). Трябва да му дадеш повече пространство и най-вече трябва да поговориш с него не точно за тези неща. Попитай го дали иска да е с теб дали те обича... кажи му ,че ако той не иска да е повече с теб може спокойно да те остави да не е с теб просто от съжаление (може да е така също) кажи му ,че го обичаш ,но няма да го насилваш да е с теб. Нали знаеш когато обичаш някого пусни го да си тръгне ,а ако и то те обича ще се върне. Тези тиинейджарски връзки са такива в повечето случаи траят не повече от 5 години 6- в най-добрите случаи.
    Пробвай и виж какъв ще е резултата ...
    *Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
    дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
    но пълно с правописни грешки”.

Цитирай Първоначално написано от PLEYGIRL Виж мнението
    Той сам ти е казал ,че не те обича така както преди... Ти сама си го отблъснала чрез ревността си.
    Това е .. бях с момиче което просто ме отврати!!! Това колко е ревнива, когато(такива тип момичета ) правите от малки неща големи караници, и особено когато е без причина... пиша си с братовчедка си (тя беше с доста провокативна снимка на скайп) и тя като видя откачи, все едно е все едно е свършил света ... Писал съм с по малки от мен, не ми ли е била достатачна и т.н , и веднага се натиска в мен да прочете какво съм псиал и т.н(като прочете всичко и стана ясно к'ва глупст е направила, и накрая вместо да се извини или нещо подобно , почна пак да пищи що сам бил писал с нея(братовчедка ми ) ами не сам прикарвал време с нея...(тя беше в банята преди да види скайп чата .. и то не да се къпе )

Ти сама каза че приятелите му са казвали че е мъж под чехъл.... а те почнат ли да го казват сериозно ,а не да се базикат работата не е добре ( ако това са най-добрите му приптели )
    А това със страха да не го загубиш... вместо да го ревнуваш и пищиш ревеш пред него и т.н трябва да говориш сериозно с него на тази теам вместо да правиш сцени и това е.
    Последно редактирано от ToBeOrNotToBe : 12-01-2012 на 23:35

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си