.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    Супер фен Аватара на roshlichka
    Град
    Някъде таммм...

Red face BB cream - Garnier или Maybelline

Искам да си купя ББ крем и се спрях на тези и цената е добра, но не знам кой от двата да избера. Вие ползвали ли сте някой от тях и кой според вас е по-добър?

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Ако кожата ти е по-скоро суха - Мейбълин, ако е по-скоро мазна - Гарниер за мазна кожа.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Супер фен Аватара на roshlichka
    Град
    Някъде таммм...
    суха е, благодаря

Голям фен Аватара на monroe999
    Гарниер

Голям фен Аватара на JuStElly
    Аз бих избрала Мейбълийн.. като цяло и двата са добри.

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Голям фен Аватара на Deni_028
    Не съм ги ползвала, но съм чувала от приятелки, че на Гарниер е много хубав.

Супер фен Аватара на musS
    аз ползвам този на мейбълин, но напоследък нещо забелязвам че след 1-2 часа почва много гадно да ми лъщи лицето.. иначе с пудра много добре би седяло според мен

Супер фен Аватара на fizzyg
    Garnier.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Гарние е пълен боклук за мен. За тези пари е като обикновено кремче, към което е добавен цвят. И то какъв цвят само! Ужасно кофти е, не прикрива нищо, само замазва и става много грозно. Дай ги същите пари и си купи един фдт или коректор, поне да се знае, че ще върши работа.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Гарние е пълен боклук за мен. За тези пари е като обикновено кремче, към което е добавен цвят. И то какъв цвят само! Ужасно кофти е, не прикрива нищо, само замазва и става много грозно. Дай ги същите пари и си купи един фдт или коректор, поне да се знае, че ще върши работа.
    Абсолютно!

Супер фен Аватара на fizzyg
    Аз не съм го пробвала и лично мнение не мога да кажа,но от ревюта знамче на Гарние е по-добър от този на Мейбълин,защото Мейбълинския бил супер течен и трайността му не била добра.
    Иначе напълно подкрепям,че в случая е по-добре фон-дъо-тен. Един по-лек е добър вариянт,ако си улучи цвета..

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Не очаквайте от ББ крем да е покриващ .. и да ви скрива недостатъците
    Аз ползвам този на Гарние и мисля, че си изпълнява много добре предназначението ... Изравнява ми тена и си го ползвам даже вместо фдт.. Но нямам проблемна кожа... при проблемна кожа ББ крема едва ли ще вържи кой знае каква работа
    Иначе този на Гарние хидратира хубаво и стои естествено.. стига да си уцелиш цвета, аз имам два, защото първия път си купих по-тъмния и ми оранжевее

Цветовете на българския пазар са много гадни. Тези на Гарние като ги пробвах в магазина бяха ужасно оранжеевещи и на момичета без тен ще стоят точно като маска. Моят ББ е корейски и съм много доволна, точно това което очаквах е. Аз също препоръчвам, ако имаш възможността и ти се занимавала (или пък вече си го правила) да си поръчаш корейски от ebay. Цената излиза същата.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Аз имам и двата, не ми харесват, но ако трябва да ги сравнявам, харесвам повече на мейбълин

Супер фен Аватара на weheartiit
    Аз имам на Гарниер за мазна и комбинирана кожа.Хубав е,лекичък,не е покривен,но изравняна добре тена.Проблема само идва при мен,че когато кожата на лицето ми запова да се бели лекичко около носа и челото (имам такива периоди когато прекаля с Акне аут ;д ) и тогава ми стои ужасно ,като маска.

Пробвала съм и двата,но повече ми харесва този на Мейбълин.Лично аз нямам проблеми с него.Не стои като маска като някои други,които съм пробвала.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Мейбълин! Кожата ми е смесена, но на всички участъци ми действа супер хидратиращо. Консистенцията на Гарниер винаги ми е идвала тежка, дори dа е най-обикновен крем за лице.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Предварително се извинявам за спама, но може ли Hayashi да даде малко инфо за корейските бб кремове. Как си ги избираш, кои са подходящи за млада кожа и най-вече как разбираш състава им?
    Можеш да имаш всичко в живота, ако жертваш всичко останало за него.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    аз пък от гарниер съм супер доволна... в Гален имат тестери - опитах и този на мейбълин и на гарние и си купих на гарниер.. покритието както казах в една друга тема ми е колкото един мой кислороден фдт. така че и в това отношение съм доволна
    Последно редактирано от FuCKkK13 : 12-02-2012 на 10:55

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    Не очаквайте от ББ крем да е покриващ .. и да ви скрива недостатъците
    Аз ползвам този на Гарние и мисля, че си изпълнява много добре предназначението ... Изравнява ми тена и си го ползвам даже вместо фдт.. Но нямам проблемна кожа... при проблемна кожа ББ крема едва ли ще вържи кой знае каква работа
    Иначе този на Гарние хидратира хубаво и стои естествено.. стига да си уцелиш цвета, аз имам два, защото първия път си купих по-тъмния и ми оранжевее
    + .. а на мен ми пасва много светлия ... по принцип имам някоя друга пъпка преди да ми дойде и може би за това съм доволна откъм покривност

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    Проблема само идва при мен,че когато кожата на лицето ми запова да се бели лекичко около носа и челото (имам такива периоди когато прекаля с Акне аут ;д ) и тогава ми стои ужасно ,като маска.
    Нормално е да стои така. Ако ще и Ести или Шанел да си пляснеш на лицето, ако се бели, ще се личи от 5 метра, че имаш нещо....

Супер фен Аватара на weheartiit
    ^ знам,затова като видя,че кожата ми се бели - не слагам

Цитирай Първоначално написано от Vikencheto Виж мнението
    Предварително се извинявам за спама, но може ли Hayashi да даде малко инфо за корейските бб кремове. Как си ги избираш, кои са подходящи за млада кожа и най-вече как разбираш състава им?
    Проба-грешка. Хубавото е, че може да си поръчаш тестери и да пробваш. И чета ревюта каква група момичета са доволни от този, който съм си набелязала. Състава го пише в интернет.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си