Здравейте. От около половин година съм с едно прекрасно момче, което ужасно много обичам. В началото на лятото всичко започна някак на шега, но за няма и месец се привързах изключително много към него и решихме да опитаме. Лятната ваканция мина повече от прекрасно - най-хубавата ваканция през живота ми. Но сякаш нещата започнаха да куцат след като започнахме училище. От един клас сме, затова решихме да крием чувствата си, но накрая всичко излезе наяве и се започнаха злобните нападки от съучениците ни. Не им обръщаме внимание, не в това е проблемът. Всъщност, не знам дали дори има проблем, или аз самата си го създавам, но... той сякаш се промени. В училище - да, държим се студено, така сме се разбрали, но той понякога е студен към мен и когато сме сами. Сякаш чувствата му се менят със сезоните, искам да е пак онова лятно, жизнерадостно момче, в което се влюбих. Не че сега не е мил и грижовен, пак е такъв, и отново ми прави най-прекрасните изненади, но някак имам чувството, че вече не съм му интересна и че вече сме се изчерпали. Сякаш го дразня един вид. Напоследък много често се случва да му обяснявам нещо въодушевено много дълго и накрая той да ми отговори само с едно "мхм". Ненавиждам ги тези негови "мхм"-та. Искам си пак лятното момче. Има ли начин пак да си го върна? Обичам го ужасно много, а тези негови сезонни промени направо ме съсипват!