.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Помощ за Facebook.

Здравейте потребители на teenproblem искам да ви попитам как мога да си оправя facebook когато вляза в него ми изглежда ето така http://prikachi.com/images.php?images/218/5558218l.jpg изчистих всичко както си му е ред интрументи->изчистване на скорошна истоярия->кеш направих това но никакъв е резултат.
    А когато влезна в на сестрами facebook няма никакъв проблем само в моя си е проблем моляви за помощ ако знаете как да го оправя.
    Мерси предварително.

Повече от фен Аватара на sexy15
    На мен така ми се получава когато интернета е много слаб.

Да преди когато и на мене ми е бил слаб нете ми се получаваше но сега неми е пък и на сестрами феис като го отворя варви като по-вода само моя незнам какъв е проблем затова моля за помощ.

Голям фен Аватара на PLEYGIRL
    ами ... пробвай да влезеш от друг комп. примерно и ако и там така ти става ... и аз незнам .. явно нещо в настройките ти на профила макар ,че ми звучи малко тъпо ..
    *Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
    дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
    но пълно с правописни грешки”.

Супер фен Аватара на Anonys
    Пробвай да засилиш малко компютъра с Advanced Care System

Ам пробвал сам от други компютри и ми работи феис но ще пробвам с advanced care system както казва anonys мерси за отговорите ако нестава ще питам пак.

Anonys засилих комп с тази програма но пак нищо не става с феис зако така ? ;(

Супер фен Аватара на Anonys
    Явно е наистина от интернета. Пробвай да го изцедиш до край, като влезеш в start>run>пишеш Gpedit.msc> отваряш Administrative Templates в колонката на Computer Configuration>Network>QoS Packet Sheduler>цъкаш на Limit reservable bandwidth, слагаш отметка на Enabled и го правиш на 0. Ако компютъра ти е по-стар, деинсталирай този файърфокс и инсталирай Mozilla 3.6. Ще ти върви по-бързо.

Стана мерси много

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си