.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 68

Тема: HELP ME!

Голям фен Аватара на slimbo

Exclamation HELP ME!

Значи странно е , че тази тема е точно моя след предишният ми позитивен пост , но факт ..... Дойде моментът , в който ми трябва вашата помощ , тааа ето и историята ми ...

Става въпрос за най-добрата ми приятелка / сестра ми - така я наричам това ще виждате и по долу / ...... Та наближава Коледа и моето тъпо сестриче 100% ще се садне от липсата на момче../БЕЗСМИСЛЕНО Е !!! Знам , ама... / ... тя си мисли , че никои никога няма да я хареса.../ПРОДЪЛЖАВА ДА БЪДЕ БЕЗСМИСЛЕНО.. / ... Тъпото е , че аз си имам гадже , което мноого обичам , а и в нашето приятелство аз сам харесваната / ВЗЕХ ДА СКРОМНИЧА/ .. И тя си мисли , че не знам кво и е , че едва ли не тва е края на света.... Абе общо взето има нужда от любов... По принцип сестра ми не е такава, но напоследък и се събраха неща и сега там я е избило ... И проблемът е , че не знам как да помогна , а не знам как / BTW забравих да спомена , че тя не е мрънкало и до сега не е дала много признаци на самота , но аз я познавам и знам къв и е проблема /

П.С. Моля без обиди и нападки ....1)Ако беше толкова лесно нямаше да кисна в тоя форум и да питам вас .... 2) Не ми се слушат неща от сорта на " Вие да не сте на 10" или " Наеми и жиголо" или темп подобни ... Малоумните ви коментари не ме касаят ... Обичам сестра си и ми е кофти за нея /НАДЯВАМ СЕ ДА МЕ РАЗБЕРЕТЕ /....

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    разбирам те. Реално нама какво да направиш, освен да я окуражиш, да прекараш повече време с нея около празниците. Тъпо би било да тръгнеш да я уреждаш или запознаваш с някого. Тя има нужда от любов - дай й приятелска такава, щом няма друга в момента.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

^ Опитвам се , но усещам как не съм достатъчна..

няма какво друго да направиш. Тя иска любов. Не можеш да й намериш гадже, дори да можеш принципно, няма да е готино. Какво повече мислиш, че можеш да направиш?

Да и купя куче /ест. бъзикам се / Мисля , че си прав , благодаря , пък и както казах тя не е саднат човек и постоянно се смеем на нещо и винаги ни е кеф заедно .... По принцип тя е причината за моето щастие /Уффф бутнахме се в "Листопад" / Както и да е мерси за отделеното време ... аз просто ще бъда позитивно настроена покрай нея :P , още веднъж МЕРСИ /

това можеш да направиш, любовта и при нея ще дойде, няма страшно, кажи й го, ако повдигне въпроса.

Мдаа , ама то тва твърдоглаво аз ти казвам има се за урод и факта ,че на мен само ми подсвиркват / КОЕТО АДСКИ МНОГО МЕ ДРАЗНИ , ЗАЩОТО НЕ СЪМ НЯКВА КИФЛА ВИНАГИ СЪМ БИЛА ГАНГСТЕР , А ТЕ СЕ ТРЕПЯТ ...../ и това я потиска повече .... Е Коледа идва скоро имам Р.Д можи и да намери любовта .. айде на спомен от мен и НАИСТИНА благодаря беше ПОЛЕЗЕН !!

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Няма какво да направиш.
    Може би, единственото нещо, което зависи от теб е да не й навираш щастието от връзката си в очите. Намирай време да се видиш с нея само по женски и не й разказвай колко е хубаво да си имаш гадже и т.н. Но предполагам, че не го правиш това, така или иначе.

П.П: Много си скромна обаче...
    Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 12-02-2012 на 14:48

Цитирай Първоначално написано от slimbo Виж мнението
    Мдаа , ама то тва твърдоглаво аз ти казвам има се за урод и факта ,че на мен само ми подсвиркват / КОЕТО АДСКИ МНОГО МЕ ДРАЗНИ , ЗАЩОТО НЕ СЪМ НЯКВА КИФЛА ВИНАГИ СЪМ БИЛА ГАНГСТЕР , А ТЕ СЕ ТРЕПЯТ ...../ и това я потиска повече .... Е Коледа идва скоро имам Р.Д можи и да намери любовта .. айде на спомен от мен и НАИСТИНА благодаря беше ПОЛЕЗЕН !!
    кога имаш рожден ден?

на 11.12 .. А ние имаме малко ритуалче излизаме 1 ден от седмицата аз , мойта любов XD , сестрата и 1 фр на мойта любов и евентуално други хора така , че няма как да и набивам наща любов в лицето и пък и тя знае колко трудно постигнах това и е хепи за мен ....

абсолютно надявам се скоро време да има развитие и приятелката ти да бъде щастлива!

пфф можи и да ви драсна 1-2 реда кво е станало ......

драсни

Айде оставям ви , че имам да пиша ЛИС

приятно писане!

Със сигурност няма да бъде , но все пак мерси /BTW преписване/

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Такова мрънкало няма как да се хареса на всеки...
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на Chacho
    Ти си говорила с нея, но не върши работа. Що не пратиш гаджето ти? От момче да чуе нещо окуражаващо може да й подейства добре. Да й се повдигне малко самочувствието.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

тя каза, че излизат заедно в компания. Ако прати момчето, супер много ще си бие на нагласена работа, ще й стане още по - кофти, че всички виждат, че й е гадно и насила отиват да я успокояват.

Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Такова мрънкало няма как да се хареса на всеки...
    Млъквай К.У.Ч.К.О .... Горе казах , че не е мрънкало и , че не ми се четат простотии , ако не я познавах , нямаше да знам кво се крие под БУРНИЯ Й СМЯХ ....

Мега фен Аватара на Chacho
    ^Полека с обидите, всеки си има мнение. Това, че ти си казала, че не мрънка, не означава, че ние трябва да ти вярваме.

@prostochovek, е не е нужно да излизат само в компания, могат да излязат 3мата. Ако момчето е откровен и има дар слово, няма да остане с вкус на фалш след разговора.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от prosto_chovek Виж мнението
    тя каза, че излизат заедно в компания. Ако прати момчето, супер много ще си бие на нагласена работа, ще й стане още по - кофти, че всички виждат, че й е гадно и насила отиват да я успокояват.
    Ммм да благодаря ..... BTW с гаджето ми се разбират и даже като сме сами тоест 3-мата , ако ние с него се гушнем и гушкаме и нея да не се чувства сама ... /Жалка картинка сме , ама сме яки приятели всички /

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    ^Полека с обидите, всеки си има мнение. Това, че ти си казала, че не мрънка, не означава, че ние трябва да ти вярваме.
    Sorry , bro ... ама коя е тя , че да каже кой къв е ....

BTW като не ми вярва да си мълчи

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението

@prostochovek, е не е нужно да излизат само в компания, могат да излязат 3мата. Ако момчето е откровен и има дар слово, няма да остане с вкус на фалш след разговора.
    подобен разговор винаги е изнасилен. Колкото и хубаво да говори, да отиде и да почне из невиделица да я обсипва с комплименти или да я окуражава без повод, ще се усети, че има нещо. Хората не обичат да се виждат слабите им страни, така ще разбере, че й личи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си