- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- HELP ME!
загорка![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
То не и личи по принцип , ама аз си я знам , а пък приятеля ми не знае нищо само знае , че няма приятел
именно.
аз пия загорка.
а ти къде се редиш, като е между чачо и мен този спор?![]()
Може да й дадем 2-те бири на нея, като ги удари сама ще се разприказва пред приятелката си и за проблема, и за глобалното затопляне, и за главоболието.![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
е от 2 бири ли?![]()
а аз тъкмо мислих да вдигна залога на седмица джак![]()
Ти сама каза, че си мисли, че никой няма да я хареса и се мисли за урод.Еми...първо тя трябва да се харесва и да има самочувствие.![]()
"Кучко" ще казваш на майка си. Това тук е форум. Ако с такъв език реагираш на критика тук, не ми се мисли какъв пубер си. Оправи си обноските. ;DZ
и да, мрънкало е "тя си мисли , че никой никога няма да я хареса...". Такава ви е възрастта. Емоциите са умножени по 200 и е нормално да се сдухвате. В такива случаи е важна подкрепата, приятелите, но не сестрата с гаджето, а момичета на нейната възраст и от нейното обкръжение.
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
^ даже не знаеш на колко сме , /и тука ти казваш ама то си ви личи/ нищо не можеш да разбереш от 2 реда , ти не знаеш историята ни , ти не ни познаваш , а до обноските ми не си ти човекът , който ще ме коригира![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
де стига хранеж, деженски бой искам да гледам!
имам фъстъци, нямам пуканки.
и то бирени.
все тая разбрах квото трябваше тази тема стана твърде агресивна така ,че ви оставям само с мечтите ви за женски бой